Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: KU0150 Nickli Üyeden Alıntı Len üniversite kampüsündeki zeki zıpırlar gibi ütüyle tostta yaparsın sen. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ya abi bende hersey mumkun bicak yok kestaneleri anahtarla ciziyorum suan [emoji3] [emoji3] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: KU0150 Nickli Üyeden Alıntı Len üniversite kampüsündeki zeki zıpırlar gibi ütüyle tostta yaparsın sen. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi onun tadı çok başka oluyor aga, yumoş yumoş oluyor :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı onun tadı çok başka oluyor aga, yumoş yumoş oluyor :) Abi tost derken ekmegin arasina koyulan sucuk ve kasar dan bahsediyo mehmet abi biliyosun dimi [emoji16] [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: fthblkglu Nickli Üyeden Alıntı Abi tost derken ekmegin arasina koyulan sucuk ve kasar dan bahsediyo mehmet abi biliyosun dimi [emoji16] [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi farkındayım aga ben de çamaşırdan sinen yumuşatıcı yumoşun yarattığı yumoş tadı etkisinden bahsediyorum zaten... ne pis zihnin varmış be :artiz: :::::
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı farkındayım aga ben de çamaşırdan sinen yumuşatıcı yumoşun yarattığı yumoş tadı etkisinden bahsediyorum zaten... ne pis zihnin varmış be :artiz: ::::: Harbiden neymiş o öyle bee. Tostun yumoşlusunuda şimdi öğrendim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı farkındayım aga ben de çamaşırdan sinen yumuşatıcı yumoşun yarattığı yumoş tadı etkisinden bahsediyorum zaten... ne pis zihnin varmış be :artiz: ::::: Tost yapanlar ciksin beyler kasio [emoji16] [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: fthblkglu Nickli Üyeden Alıntı Tost yapanlar ciksin beyler kasio [emoji16] [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi tostumu yaptım odamda bekliyorum :) Alıntı: KU0150 Nickli Üyeden Alıntı Harbiden neymiş o öyle bee. Tostun yumoşlusunuda şimdi öğrendim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi sucuk kokan tshirt yumoş kokan ekmek aah ah öğrencilik :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı tostumu yaptım odamda bekliyorum :) sucuk kokan tshirt yumoş kokan ekmek aah ah öğrencilik :) [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ahh gençlik ahhhh Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı tostumu yaptım odamda bekliyorum :) sucuk kokan tshirt yumoş kokan ekmek aah ah öğrencilik :) Abi seni kandirmislar sen nasil bi ogrencilik gecirdin ya [emoji16] [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: KU0150 Nickli Üyeden Alıntı [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ahh gençlik ahhhh Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi işte hem kimyasaldan bunlar abi :) Alıntı: fthblkglu Nickli Üyeden Alıntı Abi seni kandirmislar sen nasil bi ogrencilik gecirdin ya [emoji16] [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi lan 3 sene boyunca 160 kilo adamın tost yiyerek yaşadığını düşün :) tost ile yaratabileceğin tüm komboları denedim inan :)