Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Soyunma kabini mi lan bura. [emoji2] Abi berk soyunmuş ben ondan giydirip çıkıyım dedim [emoji28][emoji28] Uçtum! Şahitlerim var
Alıntı: S.Z Nickli Üyeden Alıntı Abi berk soyunmuş ben ondan giydirip çıkıyım dedim [emoji28][emoji28] Uçtum! Şahitlerim var O değilde yeleğe koptum hâla gözümden yaş geliyo 😃
Alıntı: S.Z Nickli Üyeden Alıntı Abi berk soyunmuş ben ondan giydirip çıkıyım dedim [emoji28][emoji28] Uçtum! Şahitlerim var Bana niye giydirdin olm o zaman [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı O değilde yeleğe koptum hâla gözümden yaş geliyo [emoji2] Patch lerin boyutunda da bi uygulama yapılabilir bence. Büyük adama büyük patch [emoji28] Alıntı: fthblkglu Nickli Üyeden Alıntı Bana niye giydirdin olm o zaman [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aga hızımı alamadım sen arada kaynadın kusura bakma [emoji23] Uçtum! Şahitlerim var
Alıntı: fthblkglu Nickli Üyeden Alıntı Bana niye giydirdin olm o zaman [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yan masadan gönderdiler gibi bişey oldu kardeşim seninki 😃😃 Alıntı: S.Z Nickli Üyeden Alıntı Patch lerin boyutunda da bi uygulama yapılabilir bence. Büyük adama büyük patch [emoji28] Uçtum! Şahitlerim var Napalım afişmi yaptıralım😃😃😃
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Napalım afişmi yaptıralım ahahahah :cheesy:
Alıntı: S.Z Nickli Üyeden Alıntı ahahahah :cheesy: Ahahahahah dogru abi bende kucuk durur [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüm aileye iyi geceler RR8)
Iyi geceler ailem [emoji16] [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Tüm aileye iyi geceler RR8) iyi insan vakit geçti tabi ::::: iyi geceler