Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın geniş ailem
merhabalar :)
Günaydın dostlar. sabah yanlışlıkla motorsuz çıktım havaya bak ya :( uyuyarak evden çıkmamak lazım :)
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı florya kanka :) Ben bugun bosum ziyerete gelcem LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı Günaydın dostlar. sabah yanlışlıkla motorsuz çıktım havaya bak ya :( uyuyarak evden çıkmamak lazım :) Bende bugun motorsuz ciktim ya sonra dondum eve benim sorunum uykusuzluk degilmis motorumun olmamasiymis [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: fthblkglu Nickli Üyeden Alıntı Bende bugun motorsuz ciktim ya sonra dondum eve benim sorunum uykusuzluk degilmis motorumun olmamasiymis [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi :)) ee var fotoğrafta işte motorun
Alıntı: HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı Gunaydin millet....Bugunde motorla ise gelebildim...Allah im beni motorumdan uzun sure ayirma AMİN 😎👊✊ LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi dikkat et kafayı üşütme :)
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı :)) ee var fotoğrafta işte motorun Fogorafa binilmiyo abi denedim [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: fthblkglu Nickli Üyeden Alıntı Fogorafa binilmiyo abi denedim [emoji16] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi aslan gibi kuzenin var iste versin. senden kıymetli mi :)
Günaydın RR ailesi 👍 Tuna sivri ( ANTALYA RAPTORRIDERS )