Yazdırılabilir Görünüm
Herkese günaydın.
Alıntı: Ali ÜNVERDİ Nickli Üyeden Alıntı Herkese günaydın. gunaydın ali abim dün seni aradı gözlerimiz gecen haftada ben yoktum şefim özletme kendini
Alıntı: Ali ÜNVERDİ Nickli Üyeden Alıntı Herkese günaydın. Şu avatarına hastayım...
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı gunaydın ali abim dün seni aradı gözlerimiz gecen haftada ben yoktum şefim özletme kendini murat ne zaman yüklersin fotoğrafları ( baskı yapıyorum ama :))))
Alıntı: Ali ÜNVERDİ Nickli Üyeden Alıntı Herkese günaydın. Ali abi sen yasiomusun yaaa nerelerdesin GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı murat ne zaman yüklersin fotoğrafları ( baskı yapıyorum ama :)))) Sen ne zaman istersin 😂😂😂 GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı Sen ne zaman istersin GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi şimdi olsa güzel olur ama bir sürü fotoğraf uzun sürer muhtemelen yüklemesi.
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı şimdi olsa güzel olur ama bir sürü fotoğraf uzun sürer muhtemelen yüklemesi. 800 MB :) telefona indiremedim fotoğrafları o derece çok :)
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı şimdi olsa güzel olur ama bir sürü fotoğraf uzun sürer muhtemelen yüklemesi. kanka buraya yuklemek cok uzun iş olur toplu atılmadıkça bi resim baya büyük dosya prof makıne oldugundan :)
En azından toplu çekildiğimiz resmî önden gönderirsen seviniriz murat abi (kapak resmi yapıcamda seni bekliyorum:)