ne güzel olur hemide volkanım.
Yazdırılabilir Görünüm
ne güzel olur hemide volkanım.
Agresus agabeycigim Bilecik - Eskisehir yolunda ben benim uno ile bile zor dayaniyorum, onlar nasil viraji nasil pis ve kotu yollar oyle, bence Aksu abinin guzergahi cok daha uygun olur. tamam belki arabali vapur vakit kaybi gibi olabilir ama yol durumu ortada...Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Saygilar
:evil: :evil: :evil: :evil: agresus , rıza, inci , ve ben ehtiyar cuma günü saat 09,30 boğaz köğrüsü gişe çıkışı sağ taraflarda uygun bi yerde sizi bekliyeceğim....... o kadar bitti volkan inci hocamı tak peşine getir ,,,,,,sonra ilk durak araba vapuru ve çay molası okaddarrrr bittiiiiiii
cemcemim duble yazılımlım sarışınım.... ii diyosunda zaten her iki yolda da illaki bilecik üstünden eskişehire gidiliyo benim bildiğim kadarıyla... benim derdim bileciğe kadar yolu uzatmadan, ekstra masraf açmadan, zaman kaybetmeden gelmek....Alıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
gomtanım gıymetlim... biras daha mı erken çıksak acep... 9.30 dersek geçe kalırız gibin.. bunu 8.30 felan mı yapsak... hatta 8... yorulursak bi yerlerde 1 saat kestiririzz... yollar bizim olcek nası olsa....
evet evet.volkanım,yaşar abim
08 30 u geçmeyelim
yolda geyiğimiz bol olsun
Sayin Musaözü Gölü yolcuları asagidaki resimde olasi 2 guzergahi yol haritasi olarak hazirladim zaten resimde de gorulecegi uzere mavi cizgili yol kahverengi olan bolumlerden cokca gecmekte yani hepimizin bildigi uzere ne kadar kahverengi ise o kadar yuksek demektir e tabi dolayisi ile virajli ve dar yol anlamina gelmektedir ben bir cok defa bu iki yolu da kullandim ama bu yollari yakin zamanda kullanmis arkadaslar varsa ve karsilastirmayi yaparsak daha iyi olur zannimca
http://www.exduco.net/ist2eskthb.jpg
sen de bir kontrol et istersen Agresus agabeycigim....
Arkadaşlar, iki yolu da Sakarya'da çalışmam ve Bursa'da oturmam nedeniyle iyi biliyorum. Pamukova yol ayrımı diye bişi yok. Sakarya'da otobandan çıkılıyor. Sonrası, özellikle Pamukovadan sonra bölünmemiş yol, son derece virajlı, kamyonların ve otobüslerin çok yoğun olduğu bir yol. FAkat diğer hattı tercih edenler, vapurdan indiği andan itibaren hep bölünmüş yoldan hareket edecek, sadece Mezitler denilen bölgede bir miktar gidiş gelişli yoldan gidecek (orada da dikkatli olalım). Macera aramayın arkadaşlar, herkesin yol tecrübesi bir değil. Aksu Baba yazmış, Yaşar Baba ile de ben telden görüştüm. Daha ne yazıyonuz yaw.. :twisted: VAktiyle gelin geç kalmayın :cheesy: YAşar BAba, daha erken çıkmakta fayda var. Haydi hayırlı yolculuklar :D
ben sizin yerinizde olsam yalovaya kadar vapurla .. soorada bursa üzerinden gelirdimm.. hatta başka bi alternatif bile düşünmesdim...
taam... annadım... ne baarıyosunusss yawww... bizde o o kırmızıdan geliriiss... zati yaşar gomtanım da izin vermezzz maviden gelinmesine... tatbikatlarda da maviler yanilirdi zati hep...
günaydın adamın kralı ...Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
kırmızı olsun 3 kuruş paaalı olsun demii....ben de arabamla o yolu kulanıyorum .. motosiklet içinde güzel bi yol .. çoğu yeri bölünmüş yol .....önemli olan sağ salim kazasız sıkıntısız gelebilmek . allah yolunuzu açık etsin kardeşim....