Onu da düşünüyorum bir yandan :( ama Ramazanda komple evde oturacağımı düşünerekten heap yapmaya çalışıyorum.. Asıl para bayramda lazım aslına bakarsan :|
Yazdırılabilir Görünüm
Olmayan motosikletime alarm aldım :)
Görmemişin motoru olmuş gibi bişey oldu...
Motosikletim olmadığı için arabama şunları yaptım.. geçen haftadan itibaren
Taşlanmamış Orjinal Silindir Kapağı ve Krank temin ettim ilk sıfırlamasını ben yaptım pistonları 87,50 seçip komple motorumu sıfırladım karbüratörün komple orjinal tamir takımını temin ettim karbüratörün ağır bakımını yaptım yeni sinyal kolu Debriyaj Alt ve Üst Merkezini aldım ancak cumartesi montajını yapacağım araç yatıyor şu anda pis bir yerden benzin almışım komple tıklandı benzin yolu cumartesi depoyu ve yollarını sökeceğim temizlik için..
bu yapılanlar 68 model bir arabayı fabrika ayarlarına getirdi :) 4 viyes 2200cc motorum fabrika verilerini veriyor zorlanmadan bağırmadan 1. vites 50 2. vites 80 3.120 4+... fabrikanın belirlediği 100 km şehir içi 11 litre yakıtını 10 litreye düşürdüm :) rodajınıda 1 haftada uzun yolda yapıp tamamladım herşeyi şu anda vitese geçmiyor araç debriyaj merkez arızalandığı için cumartesi onlarıda değiştireyimde iç dış komple pasta cila atıp yıkıyayim aracı ağız tadıyla binemedim 1 aydır..
Ekzostları cıkardım ve susturucuları yerinden soktum ses bir tık yukseldı :)
Emil motordan sonra arabayıda hatim etmeye başlamışsın maşallah 8)
zafer katalizatörlerde sökülü değilse onlarıda sök daha iyi olur 8)