Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: anilsedali Nickli Üyeden Alıntı Teşekkürler kardeim hepimize yardımcı olsun Allah Teşekkürler abi sende sürüşe çıktın mı ekiple E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: WOLF Nickli Üyeden Alıntı okullar tatilse benim işte tatil yuppi Ne alaka sana tatil ? Telgraf ile bunu gönderdi
Alıntı: Barmen Nickli Üyeden Alıntı Teşekkürler abi sende sürüşe çıktın mı ekiple E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yok ben evdeydim Uğurlar çıktı gezmeye.
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Kar geldi herkes durakladı sanki ya ben mi yanlis tespit yaptım sezon kapandığından beri bir sessiz buralar sanki :( Alıntı: WOLF Nickli Üyeden Alıntı okullar tatilse benim işte tatil yuppi iyi yatışlar abi sana o zaman biz sabah işe... :(
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı erken değil mi ya uyumak için? :artiz: 5te kalkıcam iboooooo. Geç dimi :artiz:
Alıntı: anilsedali Nickli Üyeden Alıntı Yok ben evdeydim Uğurlar çıktı gezmeye. Tamam abi dikkatli ol sende iyi akşamlar herkese E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı 5te kalkıcam iboooooo. Geç dimi :artiz: abi ben de 6 da kalkacağım :) ama gece daha yeni başlıyor :) tabi evli mutlu çocuklu olunca haklısın :)
Ben de sabah 5 te yatarım herhalde :-/ E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı abi ben de 6 da kalkacağım :) ama gece daha yeni başlıyor :) tabi evli mutlu çocuklu olunca haklısın :) İbocum. Nil Burak bir kadeh şarap ve yanlızım dinliyorum. Gelde yat şimdi :artiz:
Alıntı: Barmen Nickli Üyeden Alıntı Ben de sabah 5 te yatarım herhalde :-/ E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi muhtemelen ben de 5 te yatıp 6 da kalkacağım :) böyle daha eğlenceli :Rockn Roll: