Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: kadirercan Nickli Üyeden Alıntı Sen de mi geliyosun abi ya aaaaaa bune ya. 1 di 2 oldular sendemi Brütüs
Alıntı: WOLF Nickli Üyeden Alıntı aaaaaa bune ya. 1 di 2 oldular sendemi Brütüs Görünmüyo dimi. Ufak kadir o 😃😃😃
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı Mr birdddddd [emoji2] [emoji2] GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yettim gari ben Mr Birddd, içip coşanların halk kahramını mr Birdd :cheesy::cheesy::cheesy: Oynamayın atıl abime gitmeyin üstüne darbeyi delip geçmiş adam sizimi delemicek akıllı olun :p
Alıntı: Birkan Bozkuş Nickli Üyeden Alıntı Yettim gari ben Mr Birddd, içip coşanların halk kahramını mr Birdd :cheesy::cheesy::cheesy: Oynamayın atıl abime gitmeyin üstüne darbeyi delip geçmiş adam sizimi delemicek akıllı olun :p Orange Man geldi 😃😃
kolay gelsin millet hayırlı işler
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Orange Man geldi 😃😃 3te paydos ediyoz da onun mutluluğuyla 2de paydos verdim kendime çalışmıyorum :cheesy: Bu arada aramızda bazı arkadaşlar ben çoktan eve vardım yok ben bu gün off dayım çalışmıyorum vb gibi cümleler kurarsa ıstırırım tükürürüm pisleşirim
Alıntı: Birkan Bozkuş Nickli Üyeden Alıntı 3te paydos ediyoz da onun mutluluğuyla 2de paydos verdim kendime çalışmıyorum :cheesy: Bu arada aramızda bazı arkadaşlar ben çoktan eve vardım yok ben bu gün off dayım çalışmıyorum vb gibi cümleler kurarsa ıstırırım tükürürüm pisleşirim Yani şöyle erkenci olunda iki muhabbetin belini kıralım.. nerdeyse 3 saat oldu paydos edeli canım sıkılıyodu zaten. Yuhahaha 😂😂😂
bizim patron izin vermiyor insan kaynakları ile asistanı baskı uyguluyor şuan ama bakalım :) ben bişey diyemiyorum 10da geldim zaten dskfgdfg
Alıntı: Erman Nickli Üyeden Alıntı bizim patron izin vermiyor insan kaynakları ile asistanı baskı uyguluyor şuan ama bakalım :) ben bişey diyemiyorum 10da geldim zaten dskfgdfg gitmeyeydin la
Alıntı: MeStRe Nickli Üyeden Alıntı gitmeyeydin la sen beni boşverde şirketteki sizin sistemleri yaz raporla bakalım duruma :cheesy: