İlker abi seni istanbula transfer edelim biz :cheesy: Tam aradığım abi modeli
09.Ocak.2017
centaur
Alıntı:
acryvz Nickli Üyeden Alıntı
Atıl şimdi işteyim ... yollar tıkalı JSB ile uğraşıyorum .... Sular dondu 60 ton depo boşaldı tesisiatı komple yeniliyorum ... yolları tuzlıyorum hooop tekrar kapanıyor.... fillimlik haldeyimmmm .....
dedim aynı yerde oturuyoruz ya buluşalım bir video çekelim (tabiii buradan kurtulup eve gidebilirsem ).....
Başrollerde Atıl ... yan rollerde yine Atıl .... yönetmen ben tabi .... +18 video çekeriz artık :)
bizim videodan ne çıkar ki başka :)
Acar Abi +18 kategorisinin skalası da oldukça geniş :) Türev tam olarak ne olacak abi :x Official sayfamızda paylaşamayız ama anı klip olartak montajını yaparız abi :::::
09.Ocak.2017
centaur
Alıntı:
Bypale Nickli Üyeden Alıntı
İçilmişi var be murat. Geç kaldın:) :). Kahvelerden bahsediyoz burda
İstanbul'a geldiğimde minibüsü pierre loti ye çekelim Uğur.. Kafamızda birer kasket , bangır bangır kasvetli müslüm şarkıları, elimizde tesbihler ve öğle rakısı :x Orada takılan tikilerin aklı yerinden çıkar :) ahahahahaha :x
09.Ocak.2017
Bypale
Alıntı:
centaur Nickli Üyeden Alıntı
İstanbul'a geldiğimde minibüsü pierre loti ye çekelim Uğur.. Kafamızda birer kasket , bangır bangır kasvetli müslüm şarkıları, elimizde tesbihler ve öğle rakısı :x Orada takılan tikilerin aklı yerinden çıkar :) ahahahahaha :x
Modeller canlanıyo kafamdada. Yok abi. Tutmaz bu parodi 😃😃😃😃😃😃
09.Ocak.2017
centaur
Alıntı:
Modeller canlanıyo kafamdada. Yok abi. Tutmaz bu parodi 😃😃😃😃😃😃
Aslında haklısın bizim tiplerden tek bir şey ortaya çıkar o an itibari ile.. O da olsa olsa trajedi :x
09.Ocak.2017
Amon_Amarth
Herkese iyi günler :Rockn Roll:
09.Ocak.2017
centaur
Alıntı:
Muratkmh Nickli Üyeden Alıntı
İlker abi seni istanbula transfer edelim biz :cheesy: Tam aradığım abi modeli
Göçebe gibi senelerce gezdim adamım daha yeni yerleşik hayata geçtim. Lakin yolun düşer de gelirsen muhakkak güzel ağırlarız seni..
09.Ocak.2017
Eray Gürman
Alıntı:
acryvz Nickli Üyeden Alıntı
Atıl şimdi işteyim ... yollar tıkalı JSB ile uğraşıyorum .... Sular dondu 60 ton depo boşaldı tesisiatı komple yeniliyorum ... yolları tuzlıyorum hooop tekrar kapanıyor.... fillimlik haldeyimmmm .....
dedim aynı yerde oturuyoruz ya buluşalım bir video çekelim (tabiii buradan kurtulup eve gidebilirsem ).....
Başrollerde Atıl ... yan rollerde yine Atıl .... yönetmen ben tabi .... +18 video çekeriz artık :)
bizim videodan ne çıkar ki başka :)
abi yardım lazım mı geleyim mi :)
09.Ocak.2017
Eray Gürman
Alıntı:
Çamur atma adamım :) abanta gelmiyonmu
ayarlamaya çalışıyorum hatun işe gircek gibi görünüyor girerse gelemicek bensiz mi gitcen diye trip atıyor :) henüz yapım aşamasındayız :)))
09.Ocak.2017
Eray Gürman
Alıntı:
centaur Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Modeller canlanıyo kafamdada. Yok abi. Tutmaz bu parodi