Ne yurt disimi :( ben askerden geleydim bari :(
Yazdırılabilir Görünüm
Ne yurt disimi :( ben askerden geleydim bari :(
Günaydınlar olsun büyük aileme :D
Günaydın RaptorRiders ailesi
günaydın geniş ve mutlu ailem herkese hayırlı sabahlar:)
Günaydın millet gününüz güzel geçsin :)
Tüm aileye günaydın, ya ne trafik vardı sabah, yağmur çamur, birazda işler vardı işyerine ancak gelebilidim.
Yazıları tam okumaya fırsatım olmadı ama yurtdışı falan muhabbeti dönüyor. sonra detaylarına bakarım selamlar herkese.
Ha bukadar trafik nedur ya allaamm motorumu istiyorummm :)
Saat şu an 19:34 ve 18:00 dan beri beyazittan dönmeye çalışıyorum bıktım yaa vallahi grup olarak muğla ya mi tasinsak orda trafik çok az :)
Saat 20:00 hala trafikteyim sahil yolu felç durumda
Çağlayandan güngörene tam 2 saat 30 dakikada geldim ..... Çıldırıcam çıldırıcam çıldırıcamm:x
Abiler yağmur dindi ben bi ortaköy yapıcam 2 gundur sürmüyorum elim ayağım titredi:D
Yerler ıslak lastiklerimiz dandik ama keyif ayrı tum stresim aktı gitti. Tum abilerim için süreyım bu akşam.) herkese iyi akşamlar
Ya forumda kimse yok mu millet iki muhabbet edelim :) cumartesi lifepark da duman ve mfö konseri var gidenler varmı burdan ??
Günaydın büyük ve güçlü ailem :)
Günaydın RR Ailem omerle bende çok çıkmak istedik dün akşam da usengeclik ağır bastı ama bu akşam cikabilirim
Günaydınnlarrr büyükkk aile herkezin cuma ve celil abi günü mübarek olsun haftasonu müjdecisi bu mubarek günü seviyorumm :)
Tüm aileye hayırlı işler, hayırlı cumalar, iyi hafta sonları dileklerimle günaydın... nazar
Günaydın saygıdeğer RR ailesi
Günaydınlar RAPTOR RIDERS Ailesi :)
Haftanın son iş günü (bazıları için) hafta sonu geliyor ve hava açtı burda güllük güneşlik güzel 8)
herkese günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar:)
Bu sevgi pıtırcığı Günaydın mesajlarını pazartesi sabahları da görmek isteriz :cheesy: bu arda herkese günaydın iki gündür motora binmedim kahvaltımı yapıp hemen dışarı çıkıyorum :)
Herkese günaydın keyifli sürüşler!.)
Herkese mutlu hafta sonu diliyorum :)
Gunaydin Kulup anca kendine gelebildim :p
Hahaha uzun zaman sonra aynen 1 aylik enerjimi bir gecede harcadim coook sey kacirdiniz cok 8)
Cuma akşamı gibisi var mı be.. :cheesy:
Beyler eller havaya. Budun cinli hatunlar