selam murat kardeşim ne oldu sorun çözüldümü?? götürdünmü altan motora , neymiş sorunun ciddi ilginç bi durum. :shock: :shock:
Yazdırılabilir Görünüm
selam murat kardeşim ne oldu sorun çözüldümü?? götürdünmü altan motora , neymiş sorunun ciddi ilginç bi durum. :shock: :shock:
Selam arkadaşlar; Motorum Altan motorda karbüratolerimin ikisininde tıkandığını artı zaten motorun eksozlarıda yandı bekliyorum.Sonuç ne olucak...
çelebim muratım bayaaa bi para sıkışmış desene arsına....geçmiş olsun .. sana bişi olmasın .... :(
walla okan abi para bana sıkışmamalı sıkaşacak yerlere sıkıştırcam.Son çare..beklemedeyim..
yavv inşallah garantiye girer...ne dielim büyük geçmiş olsun.... :(
Şu benzine koyulan katkılar işe yarıyormu acaba ya, alper almıştı galiba fuardan denedimi acaba hiç?
valla alper-tim aldı denedim dedi motor sanki daha iyi gidiyor falan dedi benzindede farketti dedi motorun çalışması da farketmiş dedi bide kendi azından açıklasın alper-tim kardeşim anlat bakalım
kardeşim eyer fanın çalışıyorsa ve halasu kaynatıyorsa üstkapak contan yanmıştır (yani sılındır kapağı)Alıntı:
tan21 Nickli Üyeden Alıntı
Al işte extradan masraf işte kardeşimize :(
o zaman yağa da su karışır yağın rengide hafif köpüklü beyazlaşması lazım eyvah eyfah