Yaw millet nooooldu size yaw?
Nerdeyse topic kilitlenecek yaw?
Yokmu gelen giden?
Bu arada öncü ekip ne zaman gidecek yer bakmaya veya bakıldımı?
Yazdırılabilir Görünüm
Yaw millet nooooldu size yaw?
Nerdeyse topic kilitlenecek yaw?
Yokmu gelen giden?
Bu arada öncü ekip ne zaman gidecek yer bakmaya veya bakıldımı?
Walla modum merak etmiyorum ama sabır kalmadı yaw!!! Walla zaman geçmiyor artık. Zaten havalar ısındı öğrencilerin şevk ve azimlerinde düşüş var... Walla sabırsızlanıyorum. Motorun bütün bakımları da yapıldı, kamp malzemeleri de tamam ama oooof of...
YOL YAPALIM YOL... :cheesy::cheesy::cheesy:
yazın yazın eskişehir adına benide yazın :D
51+19 toplamda 70 kişi olduk. 100'e 30 kaldı.
Ayvalık ön gezisinde en az 100 kişi için pazarlık yapacağız, mahcup olmayız görüldüğü kadarıyla...
Ankara dan geziye katılacak arkadaşların dikkatine,
Büyük çoğunlukla 26 HAziran akşamı trenle Balıkesir veya Soma ya kadar gitmeyi oradan da mmotorlarla Ayvalık a devam etmeyi düşündük. Motorlarımızın yapısı ve yolun uzun oluşu bizleri yoracağından, şenliğe dinç olarak gelmek istiyoruz ki keyfimiz yerinde yüzümüz güleç olsun.
Bu sebeple 20-21 Haziran gibi tren bileti almayı planladık, gidecek olan arkadaşlar o zamana kadar kararlarını versin ve benimle irtibata geçerek tren bileti alınması için geregini yapsınlar.
Ayvalık buluşmasına katılacak arkadaşlarım,
Biz hafta sonu gerekli rezervasyonları yapmaya ve yer ayarlamaya gideceğiz ancak elimize net bir sayı olmalı; yani şu kadar kişi pansiyon, şu kadar kişi otelde kalacak şeklinde. Bu yüzden İl başkanı arkadaşlarımdan ricam listeyi bu şekilde güncelleyip bana bildirebilirler mi lütfen? Cuma akşamı yola çıkmadan önce aşağı yukarı sayılara ulaşabilirsek işimiz kolaylaşır...
Topiğin ilk mesajında isimlerin yanlarına ekliyorum...
İstanbul ekibi, kimler çadırda konaklıyor, kimler motelde kalıyor???
Ben çadırda kalacağım...
Şanlıurfa il başkanı olarak derim ki; Ben ve Urfa'dan gelen tüm arkadaşlarım çadırda kalacağız :p:p Şaka bir yana ben çadırda kalacağım. Mevcut bir il başkanım olmadığından kendime başkanlık yapayım dedim :cheesy:
aytaç kardeşim inşallah şanlıurfadada yeterli cogunlugu saglarsak bir il grubu daha acarız.Tabi burda gorev sizlerin.