Cumartesi pazar ne işiymiş bu hiçmi tatil yok gerçi özel şöförlük daha kötü be kardeşim ben yaptım zamanında hala yapan arkadaşlarım var ne gece ne gündüz ne cumartesi ne pazar alo diyince kapıda isterler iyi düşün bence
Yazdırılabilir Görünüm
Cumartesi pazar ne işiymiş bu hiçmi tatil yok gerçi özel şöförlük daha kötü be kardeşim ben yaptım zamanında hala yapan arkadaşlarım var ne gece ne gündüz ne cumartesi ne pazar alo diyince kapıda isterler iyi düşün bence
hadı yaa dostum bak orasını dusunuyorumda aslında pek sıcak bakmıyorum cumartesı aksam paydos kamyonumla evıme donebılıyom pazartesı sabaha kadar karısaanım yok gercı ama napalım yaa bazende ısyan edıyorum bızım ıs rahat gorunsede ınan cok yorucu yaptıgına gore cok ıyı bılırsın saol :cheesy:
Ben gelemicem ama motorum gelse olurmu acaba
Alıntı:
yeşilkapak Nickli Üyeden Alıntı
Olmamı olur tabi
çarşamba gününden gelenler ön teker kaldırsın..... :P :P :P :P
la napcan allahın dağında kaç gün yaw sivriler yer bitirir :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :PAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
komutanım sen ne gün çıkıyordun yola
sinek ilaçları promosyon dağıtılacakmış.. yaşar baba....ehehehe...Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Yok promosyonla değil ama çekilişleymiş. İstersen 5YTL verip ekstra bilet alırsınız şansınız katlanır walla.
Bende gelmeyi çok istiyordum Tosya gezisine ama , kankam evleniyor ve benim arabayı gelin arabası yapıcaz , pazargünü sabah 9 gece 01:00 (eve teslim) e kadar şöförlük yapıcam. cuma gelsem cumartesi dönmek olmaz . Yolda ölürüm kesin. Çok üzüldüm bu kötü tesadüfe :(