geliyorum geliyorum. bide yolu bulursam(carrefouru )tamamdır. aynı saatlerde yola çıkacaksak m.köyde buluşalım derim nedersin.Alıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
geliyorum geliyorum. bide yolu bulursam(carrefouru )tamamdır. aynı saatlerde yola çıkacaksak m.köyde buluşalım derim nedersin.Alıntı:
seni de aramızda görmek isteriz ,üzüldük gelemeyişine :( ,hando da zaten bunun için söyledi ,senin sıkıntını paylaşmak adına ,sen de üzülmüşsün belli ,başka güzel organizasyonlarda görüşürüz ,yada artçı olarak biriyle gelebilirisn olmazmı ?Alıntı:
UnicornKnight Nickli Üyeden Alıntı
litfen amaaaa litfenn bilmiyin mi sennn ...Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
niye boyle yapıyısssinnn üzüyosssun benii amaaaa
nasıl motorcusunnn kiii
offff anammm
:P :P :P :P :P :P :P
ama deniiiiiizzz yığrımmmmmm :oops: ben nerden bilimmkiiiiiiAlıntı:
bilmiyim diye bişey varmııı.. ben üniversite okudum acık öğretimmm hemde evde çercevelettim duruyiiiAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
ben nerden biliyimm heee..biliyim işteee :P
Baaaa bak koylü çocuğu... çarıhlı...
seninle uğraşırım üstüme gelme..
ağzını burnunu kırarım senin haa .. :P :P (aha burda yarılıyorum işte adam başka bi boyuta geciyo sanki)
panik atahh başladı yine yaaa bahhh yaa....
pabucumun motorcusuuuuu..
İşte benim bu ülke hakkında en uyuz olduğum şey bu! Benim de aynı derdim vardı ve dün 10 dakika gibi bir sürede hallettim! O 10 dakika da soğuk kaplamayı beklemem yüzündendi. 5 kuruş para vermedim, hatta bir dilekçe bile yazmadım! Üzerine 2009 tarihini yapıştırıverdiler ve üzerini mühürlü kaplamayla kapladılar! Bitti gitti!! Öte yandan UnicornKnight arkadaşımın burnundan getiriyolar! Nasıl bir uygulamadır anlamadım! Ha bu arada sevgili arkadaşım, benim muayene sürem 19.06.2007 tarihinde bitti ve daha dün değiştirdim. Çevrilme olasılığı hakkında bir fikrin olsun diye söylüyorum, yaptığımın doğru olduğu anlamında değil!Alıntı:
SEVGİLİ UNİCORN ÜYEMİZ...Alıntı:
haklısın dostum ama yanıldığın birşey var ÖZGÜR DEĞİLİM VE OTORİTEYİ BENİM KADAR TANIYAN BİRİNİ GÖREMEZSİN. ÇÜNKÜ OTORİTEYLE EN UFAK BİR MESELEM OLMADI BUNA MEYDAN VERMEDİM. (BU YAŞIMA KADAR HAYATIMDA BİR BOŞANMA DURUŞMASI ŞAHİTLİĞİ DIŞINDA DEVLETİN HİÇBİR MAKAMININ EVRAK-I MATBUSUNDA İSMİM GEÇMEMEKTEDİR.
diğerlerini söylemekte serbestsin. BENİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KÜMESE KAZ DİYE KAPAR.
SANA SAYGI DUYUYORUM DOSTUM...
YAZDIĞIM O MESAJ SANA AİTTİ EVET AMA DİREK ŞAHSINI KASTEDMEMİŞTİM.
BENİM MESAJLARIMI OKURSAN HEP GENEL ANLAMDA KONUŞTUĞUMU GÖRÜRSÜN.
hando_________
.... topic üste çıkmalı.. bu akşam çıkacaklar planı tamamlamalı....yarın tüm camia bir araya gelmeli ve eğlenmelii....
dimi dostlar...
Sipidiyyyyyyyyy ne alemde ortamlar haber et hele bakem...
yarım saat kırk beş dakkaya kadar bende eskişehirden yola çıkar. orda olan arkadaşlarla yer içer eğlenir. sanah gelecekleri bekler. :P :P
Alıntı:
jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
iyi yolculuklar kardeşim. tekerine taş değmesin. yalnız çıkıyosun dimi yola aman diiiim. çok tikkat lütfen... :!: