Hoşuna gidiyo di mi kerata :p
Yazdırılabilir Görünüm
eğer bana diyorsan
:D
gitmez miiiiiiiiiii :D:D:D:D:D
Ara sor, ama sessiz bir ortamda, uykudan tamamen ayılmış bir şekilde ve tüm konsantrasyonunla dinle ustayı.. Yoksa telefonu kapattıktan sonra bile 5 dakika boyunca telefonda ne konuştuğunu çözmeye çalışıyo olursun :p:p:p:p
Ama napim abim yaa konunun gelişine bak şimdi Allasen söyle ben miyim suçlu, konu beni çağırıyo :p diyoki tam burada lafı gediğine oturt.. Susayım yoksa sen beni iyi bi oturtucan bana öyle geliyo :x:p
Bu arada gençler adamı telefonda zor anladığımız doğru ama bizim RR lar türkiyeye girdiği ilk günden beri makinaları gözü kapalı tamir eden en sağlam ustalardandır bunuda bilin 8)
Bu akşam Ultragore (Enes) arkadaşımızın canlı müzik yaptığı mekana gittim. kendisi elektro gitar çalıyor ve çok profesyonel.. tebrik ederim. Cumartesi akşamları Biramania 'da...nazar
GÜNEŞLİ GÜZEL BİR PAZAR SABAHINDAN HERKESE GÜNAYDINnazar :cheesy:
Çıkmak lazım gezmek lazım teker çevirmek lazım yol yapmak lazım turlamak lazım.. nasıl anlarsanız artık, ben kaçar :p
Herkese iyi pazarlar dilerim, günaydınlar..
Salih abiye saygılar :?
Sevgili Raptorriders ailesi,
Yine ufak bir süre siteye giremiyor olsamda gönüllerdesiniz.Vekiliniz şu guzel pazar gününü kütüphanelerde harcıyor olsa da hepinize keyifli huzurlu bir pazar diliyorum:))