Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Ufaklık derken abi? 😂😂😂 senin oğlandır umarım 😂😂😂 çivi ve çekiçle taşa oyularak taş devrinden gönderildi Forum istanbulda laaaaaaan 😂😂😂😂😂😁😂
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Forum istanbulda laaaaaaan 😂😂😂😂😂😁😂 Ahahahahaha bizim forum her yerde abi [emoji41] çivi ve çekiçle taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Ahahahahaha bizim forum her yerde abi [emoji41] çivi ve çekiçle taşa oyularak taş devrinden gönderildi koptum şu an .....
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı koptum şu an ..... Kopma abi tutun, ufaklığı kaybetmeyelim bi tutalım ucundan :) bak gezmeşere gitmişler foruma 😈 çivi ve çekiçle taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Yok beeeyaa. Ufaklık sıkılmış geziyoz forumda. Uyku yok. :) benim ufaklıkta sıkılmış ugur abi bi zahmet .. : )
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı benim ufaklıkta sıkılmış ugur abi bi zahmet .. : ) Abi maşallah ağzından düşürmüyon ama doymuyo demekki. Daha fazla ilgilen. Yoksa küstürürsün. Hayatın pasifleşir. 😂😂😂😂😁😉
Alıntı: Bahadır Nickli Üyeden Alıntı ağrı,kanama,halsizlik :( yamuk çıkan 20lik dişi ameliyatla aldılar da.onun acısını çekiyorum :) Geçmiş olsun.
Herkese iyi aksamlar bana gunaydin[emoji1]
Dilimiz ne güzel bir dil :) Nereye çekersen oraya gidiyor :x
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Dilimiz ne güzel bir dil :) Nereye çekersen oraya gidiyor :x Şuan aramızda ölü taklidi yapanlar var abi. Deme öle :cheesy::cheesy: Onlar FOUL yaptı. Bende serbest vuruştan gole çevirdim hepsi bu :::::