Hadi hadiii adam resmen astııııı : DDD minibüsçülük yapma hemen eheuheuhue
Yazdırılabilir Görünüm
Tebrik ederim kero. Böyle duyarlı olman hakikaten hepimiz için onurdur adamım. Grubumuza sahip çıkan forumumuza sahip çıkan üyelerin başında geliyosun. Biz böyle omuza omuza oldukça minibüsçü fotoğrafçı farketmez. Sağlam basarız yere. Sağlam dururuz. Dimdik... 8)
:sustum::sustum::sustum::sustum:
Cümleten tüm aileye iyi akşamlar;
Aslında buraya anlık gelişmelerimizi yazmam doğru değil biliyorum zira pek çok insanı merakta bırakıyorum. Lakin burayı, içerisindeki sizleri ailem gibi hissettiğimden gücümün tükendiği zamanlarda sanırım ruhani bir destek alıyorum bu aileden..
Sabah 03:00 'te başlayan yolculuğumuz evimizde noktalandı. Hastane yatırmadı. Biraz zatürre olmuş valide ,gözümüzden sakındığımız halde.. Sol akciğeri kullanamıyormuş doğru belli, bunun için bronş geliştirici iğne yaptılar. Hücrelerin yenilenmesi için de iğneler verdiler. Ödemlerden dolayı da bacaklar tutmamış, müdahale ettiler. Erken karar vermeyip geç kalsaydık sanırım bugün aramızda olamayacaktı. Bilinci hafif bulanık, çok yoruldu, üşüdü koşuştururken herhalde bu yüzdendir diye düşünüyorum.. Doyurup uyuttum. İkizler hep babaannelerinin başında..
Sabahtan bu yana başta Celil Başkan olmak üzere bir çok abim ,kardeşim,arkadaşım aradı. Aramayanlar buraya yazdı. İnsanın kardeşinden bile fayda olmadığı, akrabasının arayıp sormadığı güncelimizde çoğunluğun birbirini yüzyüze tanımadığı sadece buradan bildiği Raptorriders forum konusunda Celil Başkanın neden bu kadar hassas olduğunu anlıyorum. Burası sadece bir forum değilmiş arkadaşlar ! Burası hiç tanımadığımız ,kan bağımızın olmadığı ama kardeşimiz dediğimiz insanlarla birlikte hareket edebildiğimiz, kenetlenebildiğimiz gerçek dünyadaki sayılı yerlerden biriymiş. O korku ile acil bekleme salonunda manen destek bulmak için yazdığım satırların gerçek manada çığ gibi büyüyerek karşılık bulması sayesinde kendimi bir nebze güçlü hissettiğimde çok iyi kavradım bunu. Hepinize tekrar tekrar çok teşekkür ederim. Aranızda olduğum için, sizlerden biri olduğum için bir kez daha gurur duydum. Hepinizden Allah razı olsun.
Kesinlikle katılıyorum. Foruma sahip çıkmazsak çok güzel ve büyük bir değeri yitireceğiz;birlik olma olgusunu.. Yakınımızdakilerle zaten görüşüyoruz,buluşuyoruz. Grup olmak sadece bu olsaydı bir kafeye takılmak,arkadaş edinmek için yeterliydi. Lakin bizler motorcuyuz. Bizler birlikte sürmeyi seven toplumun biraz garip olan kesimiyiz. Aramızda iş adamı da var,emekli de var çay dağıtan askıcı da.. Bunların bir önemi yok. En uzaktakine bile bu forumdan ulaşabiliyor ve desteğimizi esirgemiyor isek bu forum sayesindedir. Forumumuza sahip çıkalım.
İlker abi geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.
bro eyvallah haklısın aslında sonuna kadar doğru yazdıkların ama "online geyik" biraz şakalaşma, stres atma, bazılarımızın deyimi ile "yürüme" :) saygıda bir kusurumuz olduysa affola, kalp kırılmasına karşı boynum kıldan incedir herşeyden öte 8)
senin yazmadığını biliyorum, keyfin ve kahyası vardı onlar yazdılar o yüzden iki kişiydiler sorum da onlaraydı aslında :p (yersen) :)
İlker abi tekrar çok geçmiş olsun numaran olsa aramakla aramamak arasında kalacak durumdaydım, hatta forumdan özel mesaj dönüp numara alsam mı diye de düşünmedim değil. elimden gelecek herhangi bir şey olursa mutlaka haber ver fazlasını yapmaya çalışayım
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...16effe3baf.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...622814613b.jpg
Bahadır ve Oğuzhan bitermi lan sizin askerliğiniz [emoji16] [emoji16]
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ahahaahahah :)
:D :D :D hahahahahah
Uğur abi ne adamsın ya nereden aklına geldi de buldun bu fotoğrafı :D hala kahkaha atıyorum gözümden yaş geldi :cry: