HERKEŞE GUNAYDIN. SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNAR; ESENLİKLER DİLERİM EFENİM. 8)8):cheesy::cheesy::mrgreen::mrgreen:nazarnazar
Yazdırılabilir Görünüm
HERKEŞE GUNAYDIN. SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNAR; ESENLİKLER DİLERİM EFENİM. 8)8):cheesy::cheesy::mrgreen::mrgreen:nazarnazar
Günaydınlar millet
Günaydın cemati müslimin, hayırlı günler dilerim :cheesy:
Rejim rejim nereye kadar abi atın ölümü arpadan yaa.. Ben de yiyorum yiyeceğim valla.. Sporumu da yapıyorum her bulduğumu da yiyorum.. çocuk da yaparım kariyer de :p günaydın...
2 çocuk yaptık..karizma yok ama kariyer var..tüm bunların arasında akşam 10 da gazetemi elime alabiliyorum desem:x..spor desen klinikte boş zamanlarda yay çekiyorum,haftada bir (olursa) halısaha..düzensiz spor;spor değil yorgunluk oluyor..acaip aktif spor yaşantısı olan biriyken bendeniz;çocukta yaparım kariyerde diyerek bu hallere düştük:?:nazar.
:mrgreen: babalık zor zanaat vesselam..
doktorum üstüme düşmez gerçi sen daha iyi bilirsin de sana bir program vereyim onu 1 ay uygula değişimi fark et.....
denemesi bedava... ve bu program öyle saatleri almıyor
günde sabah 5 dk akşam 5 dk
GÜNAYDINLAR HERKESE
Ağa alacağın olsun o kadar gelip gidiyorum bir kere olsun görmedim bu özelliğini :x
Ben de yiyorum hacılar. sabah 6 yumurta (1 inin tamamı, diğerlerinin sadece beyazı) 1 dilim kepek ekmeği. Peynir, süt. Sonra saat 11'de şekersiz kahve (kafein). arkasından Animal Cut (supplement), 12:30 tavuk göğüs ya da kanat, yağsız pilav. saat 2 de Animal PAG (supplement). Saat 4'te boş limonlu salata. Saat 6'da 50gr protein tozu-süt. Saat 7'de 2. paket Animal CUT (supplement). Arkasından L-Carnitine Supplement. Saat 8 de antreman.10:30 çıkış. 11:00 'da yağsız tuzsuz karabiberli tavuk göğüs. -Nargile-:mrgreen: Uyumadan önce 30 Gr Protein-süt. Uyku.
Bu arada bunları denemeye kalkmayın, 4 sene yakın dövüş, 3 sene bodybuilding geçmişim var, normal yaşayan bir insana çok ağır gelir beslenme:p