Yandı gülüm keten helva yani :(
Yazdırılabilir Görünüm
Yandı gülüm keten helva yani :(
işte o yağları toplayıp fast food yapanlara satacaksın ki adamlar patates falan kızartsınlar dimi
tam aradıkları yağ tipi galibaa.. :lol:
benim tek fan çalışmıyor motoru yanmıştı bakalım bugünlerde gelecekti fan motoru sanki fizandan geliyor :x hayret birşey
tek fan motoru herhalde bir terslik yaratmaz :?
Valla geçen pazar günü agresus birine bişe anlatıyodu, öyle iş güç arasında duydum hayal meyal, regalin biri susuz olarak 250 km gitmiş ve birşey olmamış heralde, bide kendisi teyid etsin bakalım ...
okann bak görüyon mu regaller bile susuz götürüyormuş helal :+1:
motor dediğin böyle olacak kardeşim biz tek buzla parlarken oda susuz götürecek yaşşaaaa
bu regal kesin ya gökhan üstadındır yada yaşar komutanımındır susuz götüren :shock: :| :o :scared:
hehehe...bah yine muhabbet rakıya dönecek... :| :lol: :mrgreen: :scared:Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
o bir efsane abilerim
sanırım bursadan buraya ( istanbul) susuz gelmiş arkadaş
adı da ahmet di susuz ahmet diyolar ona:)
Adamı suya götürüp susuz getirir yani bizim Regaller he...
Peki abicim hiç trafiğe girmezsen olmaz mı? Hava soğutmalı gibi...
Bu efsaneyi Mythbusters a yazalım baksınlar oluyor mu?
YAĞ TIPASI CONTASI NERDE ARKADAŞLAR TAM YERİ ŞEKLİ NEDİR BULAMIYORUM YAĞ DEĞİŞTİRİCEM
evet yağ değişimi ve bir çok civatanın kontrolünü yaptım hava filtresindeydi sıra birde ne göriim hava filtrem borusu patlamış yırtılmış kimbilir kaç kilometre böle sürdüm :( birde daha servise vermicem motoru çok zorda kalırsam ustalara başvurucam ama servis hayır ! neyse bence herkes kendi yağını ve hava filtresini değiştirebilir bunlar kolay şeyler en azından buji ve far gib akü değiştirmek kadar basit ..
Kendine bir tanede servis kaşesi kopyala, kopyalaki motorun garanti dışında kalmasın, bütün icraat o kaşede bitiyor zati, usta bi moktan anlamasa bile kaşeyi vurdumu iş bitti ;)