volkan ve uğur geçtiğimiz dönemlerde bu tür tartışmaların bizlere ne dostlar kaybettirdiğini hepimiz biliyoruz lütfen bu tarz tartışmaları yüz yüze geldiğinizde yapın, uyarı ve ikazları özel pm le anlatın.
Yazdırılabilir Görünüm
volkan ve uğur geçtiğimiz dönemlerde bu tür tartışmaların bizlere ne dostlar kaybettirdiğini hepimiz biliyoruz lütfen bu tarz tartışmaları yüz yüze geldiğinizde yapın, uyarı ve ikazları özel pm le anlatın.
bu tartışma uzayıp gider abilerim, gerek yok. türkçeyi iyi kullanmak konusunda kaldera ya katılıyorum. ama... agresus abiminde türkçeyi iyi konuştuğuna eminim.Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
kovboy olmak amerikan sempatizanı olmak demek değildir ayrıca o dönemde doğuda yaşayan insanlar batıdaki hayatı hep yadırgamış ve aşağılamıştır. agresus abim sözlerine alınmadım kovboy olmayı seviyorum. çünkü ben bir inek çobanıyım ve de yalnızım hep gün batımına doğru giderim. ben bir kovboyum.
Herşeyin birbirine karıştığı bu dünyada ırkları ayırmadan kültürleri kaynaştıralım. herkesin dili bayrağı olsun elinde bırakın yaşayalım... yahu ( O KADAR ) ALLAH muhafaza yani
Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
kovboy nedir kimdir ne iş yapar bi açıklarmısın lütfen ,,,
BENDENİZ KOVBOY NELER YAPMAZ Kİ İNEKLERİM VAR BENİM AYRICA MÜZİSYENLİKTE YAPIYORUM GİTAR ORG FLÜT BİRAZDA AĞIZ MIZIKASIÇALARIM. gerçek hayatta kovboy ; her problemi silahı ile çözmeye çalışan bir atından ve silahından başka dostu olmayan zır cahil görgüsüz medeniyetten nasibini almamış kimseye güvenmeyen ve güvenilmeyen kızılderili düşmanı bir serseridir. holywood da bize gösterilen ise sert görünümlü ama beyfendi iyilikler için savaşan bir maceracı örnek con wayne eastwod chalton heaston
eywallah müslüm baba... aksu abimin cevaben yazısından sonra bende uzatmak niyetinde diildim zaten... ama insan bi yere kadar susabilir...Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
sevgili kovboy kardeşim... amacım seni kırmak diildi zaten.. sadece bana türklük ve türkçe hakkında ders verecek kişinin bu iki kavramıda yaşayan biri olmasını istediğimi belirtmekti... yoksa sana ve yaşam tarzına sen mutlu oldukça saygı duyarım...Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşalr bu tür tartışmalar lütfen özelde yapılsın.mümkünse hiç yapılmasın.
bu başlık gelenekselleşmesini arzu ettiğimiz buluşmamızın başlığı
LÜTFEN
saol agresus um dalgıcım balık adamım hepimiz gardeşiz neticede su altında da yaşasak at üstündede olsak :)
tamam özür dilerim.... neeedaaa gamışştıh....
cumadan çıkıyoruss kısmetse can kardeşim.... tabi iş güç çıkmazsa... ki çıkmıycak gibi... sen, ben, gomtanım ve inci örtmen... ve aksu babanın önerdiği, cemin ısrar ettiği ve tüm büyüklerimizin uygun gördüğü vapur konaklamalı, iskender kokan, eskişehir yolundan gidicesss...
eywallah kowwboyum, gıymetlim, inek çobanım, taze sütlüm, riderım....
eyvallah tuzlu su balığım ne adamsın ya senin yazılarını okurken mideme kramplar giriyo ya gün görmüş yaşamış yüzmüşsün bu hayatı baba ya
Agresus agabeycigim biz istanbullular yola cikmadan bir hafta evvel felan soyle bir toplaşma tertip etsek sornacigime efendime soyleyim saat kacta kim kiminle nerede bulusacak, gruplar nerede ne zaman bulusacak, bulusanlar ne yapacak, sorularini bir istisare etsek, akabinde cay icsek suhbet etsek nasil olur?