Sanada gecmis olsun atil şu muhtesem gunde senin basina gelecekleri hayal bile edemiyorum zuhahahah
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hiç sorma. masraftayım bu gün. masrafta olmasam sana sevgililer günü hediyesi peruk alacaktım. ama artık seneye.
:)
14.Şubat.2017
FouL
Devrem yine ters köşe yaptın tebrikler : DDD
14.Şubat.2017
acryvz
Alıntı:
Mehmet Üstünbaş Nickli Üyeden Alıntı
Yemezler abi ben ölmek için daha çok gencim. Aslında çok mantıklı ama bi okadar da tehlikeli hareket. Heleki bide hamile bi kadına bunu yaparsan bırak komandoyu bordo bere olsan totoyu kurtaramazsın. [emoji37][emoji37]
Güvercin ile gönderildi
akşama kovulacağımızdan İlker Kardeşe kalmaya gideriz artık , Arkadaş motorcu ya rüzgarı hissediyor ya ,
14.Şubat.2017
HelmettolgA
Alıntı:
WOLF Nickli Üyeden Alıntı
hiç sorma. masraftayım bu gün. masrafta olmasam sana sevgililer günü hediyesi peruk alacaktım. ama artık seneye.
:)
Sana kolay gelsin dicem fakat buda seni kurtarmaz.Seni ALLAH a havale ediyom o kurtarabilir seni.Peruk konusunu hic kafana takma zaten kafanda sac var al onu baska islerde kullanilabilir zuhahahahaahsh
14.Şubat.2017
Mehmet Üstünbaş
Alıntı:
acryvz Nickli Üyeden Alıntı
akşama kovulacağımızdan İlker Kardeşe kalmaya gideriz artık , Arkadaş motorcu ya rüzgarı hissediyor ya ,
Ben bavulu hazırlamaya başlayayım. :D
14.Şubat.2017
HelmettolgA
Alıntı:
Ben bavulu hazırlamaya başlayayım. :D
Sen bavulu deil de tabutunu hazirla Allahin morugu heheheeh[emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji12]
14.Şubat.2017
Mehmet Üstünbaş
Alıntı:
HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı
Sen bavulu deil de tabutunu hazirla Allahin morugu heheheeh[emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji12]
tabi bekara karı boşamak kolay. geniş geniş konuşuyorsun dimi. İNŞALLAH seninde bu hallerini görürüz sırma saçlı kardeşim.
14.Şubat.2017
HelmettolgA
Alıntı:
tabi bekara karı boşamak kolay. geniş geniş konuşuyorsun dimi. İNŞALLAH seninde bu hallerini görürüz sırma saçlı kardeşim.
Omrun yetmez beyaz sacli kadayif kardesim[emoji12] [emoji12]
14.Şubat.2017
Mehmet Üstünbaş
Alıntı:
HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı
Omrun yetmez beyaz sacli kadayif kardesim[emoji12] [emoji12]
Sırf bunun için azraille dalaşırım. yeterki seni telli duvaklı göreyim. :D :D
14.Şubat.2017
HelmettolgA
Alıntı: