Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı Acar abi Yurt dışı çıkışlı olduğu için Hosting firması Arasıra bağlantı kopmalar olabiliyor.. geçiçi kısa sureli yani.. Durum anlaşıldı. Bu timsah bana da denk geldi dedim bu ne yaw. :)
İyi günler arkadaşlar bu gün geç kaldım.
Alıntı: aycanblmts Nickli Üyeden Alıntı Durum anlaşıldı. Bu timsah bana da denk geldi dedim bu ne yaw. :) İyi sabah sabah tek timsah gören ben sandıydım ... Biri daha varmış :::::
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı İyi sabah sabah tek timsah gören ben sandıydım ... Biri daha varmış ::::: Fakat olayın başka bir boyutu var. Sana bana timsah çıkıyor, bazılarına farklı görüntüler çıkmış. :)
Timsah banada 1 kere göründü kayboldu :) :) :)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Timsah banada 1 kere göründü kayboldu :) :) :) abi kendisi biraz utangaçtır. :artiz:
Alıntı: aycanblmts Nickli Üyeden Alıntı abi kendisi biraz utangaçtır. :artiz: Yaw bu timsah niye 40 yaş üstüne görünüyor ..... Forum bize nedemek istiyor ?
Herkese tunaydin
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı Yaw bu timsah niye 40 yaş üstüne görünüyor ..... Forum bize nedemek istiyor ? abi yaşa göre muamele. genç arkadaşlara başka, bize çıka çıka timsah çıkıyor. :)
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı Yaw bu timsah niye 40 yaş üstüne görünüyor ..... Forum bize nedemek istiyor ? Kadayiflar disari demek istiyor[emoji22] [emoji22] [emoji12] LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi