Günaydın herkese
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın herkese
Günaydın ahali!
Günaydın Hepinize ;
http://i.hizliresim.com/4RQXyq.jpg
Arkadaşlar bu hafta A2 ehliyet için kursa yazılacağım. sağlık raporunu aile hekiminden alabiliyormuyuz yoksa özel hastaneyemi gitmek gerekli yakın zamanda bu işlemi yapan arkadaşlardan yardım rica ediyorum
herkese günaydın...
Herkeze Günaydın arkadaşlar aile hekimlerine ehliyet için sağlık raporu verilir ben 7 ay önce aldım A2 küçük bir muayene yapıp onların hazırladığı bir belgeyi resimli olarak veriyorlar resim götür yanında şimdiden başarılar dilerim
Gunaydin hayirli isler
Aile heminden almaniz faydaniza niticede aile hekimin :cheesy:
Arkadaşlar aile hekimden aldığım bilgiye göre özel hastanelere devir etmişler sanırım illere göre farklılık gösteriyor olabilir. Göz muaynesi olduğundan aile hekimleri göz muaynesi için özel hastaneye yönlendiriyorlarmış. Kurs ile konuştum anlaşmalı olduğu bir poliklinik varmış ücreti 40 tl imiş. İstanbulda son durum bu şekilde bilginize. Cevap veren herkese teşekkürler
Kurs ücretlerine göre hangi sürücü kursu avantajlı . B ehliyet var
Hayirli geceler arkadaslar.
Herkese hayirli sabahlar. İki kaza haberi okudum sabah sabah canim cok sıkıldı.
Arkadaslar aman dikkat. Gerci sen isdedigin kadar dikkatli ol insanlikdan nasibini almamis bir yaratik ezer gecer...
Herkese Günaydın lar akşam olsada garajda olsak:D
Tüm aileye günaydın... Gününüz güzel olsun
Gunaydin RR ailesi
gunun sarkisi lion king (elton john) -circle of life
http://www.youtube.com/watch?v=HwSKkKrUzUk
gunun yemegi musakka pilav cacik
kiz olursa :spyder
erkek olursa :daytona
Günaydın arkadaşlar. ..
günaydınn güzel ailem
Günaydın ahali!
bu sabah Kozyatağı nidakulenin orada birini gördüm ama çıkaramadım. motorunda bizim flama vardı ve kamuflaj giyiyordu. buralarda mı kendisi? :)
Hayırlı sabahlar herkese. Kurucusu kaza geçirmiş olsa da Raptor Riders gününüz güzel geçsin
Motorunda bizim flamamız olan anadolu yakasında benim bildiğim Serkan abi ve Alper abi var.Alper abi değil onu biliyoruz :(
Günaydınlar RAPTOR RIDERS Ailesi :D
Alper'i bugün ziyaret etmek isteyen arkadaşlar 2-3 gibi ameliyat olucak 5 den önce ziyaret mümkün olmaz ona göre gidenler buradan haberleşip toplanıp birlikte gidebilir 8)
günaydınnnn
Günaydın herkese
Günaydin lar RR ailesi:)
Herkese gunaydin
Gunaydinn hayirli sabahlar hayirli isler olsun herkezeee
Tüm aileye günaydın, dün akşam yine beraberliğimizin güzel bir örneğini gördük. Herkese kazasız belasız günler...
Tüm aileye hayırlı sabahlar.:)
Herkese Günaydınlar RAPTOR RIDERS Ailesi :)
herkese günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler...
Herkeslere gunaydinlar
Günaydınlar...
Gunaydin herkese