İSMAİLİM ERGÜN KALAYAI GEÇİYOR GELMEYENE BİLİRSİN!!!
Yazdırılabilir Görünüm
İSMAİLİM ERGÜN KALAYAI GEÇİYOR GELMEYENE BİLİRSİN!!!
bilirim kardeşim. ama o çok çok özel sebebi Ergün biliyo o yüzden pek bişi diyceğini zannetmiyorum sıyırdım annıycan :cheesy: :cheesy:
Ergünle sonaa ilgilencem :P :mrgreen: :mrgreen:
EYVALLAH DOSTUM ÇARŞAMBA GÖRÜŞÜRÜZ OZAMAN
Yaw ii güzel de , yine de hani nası yapsak da uydursak diye düşünmüyo diiilim ! :? :? :?Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
Şaka bi yana , hayırlısı kardeşim...
Nasıl olsa , ben yine milleti geldiklerine pişman ederim !! :evil: :evil: :evil: :evil:
Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
Eywallah kardeşim. çarşamba yanınızdayım..
Nası yani fare ilacı koyarım biralarının içine :P :P :PAlıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Aynen söylediklerini düşünüyorum ben de Selçuk. Gündüz sağı-solu göre göre gitmek var. 40 derecede olsa hava tenimizi yaka yaka sürmek var.Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
...ama nispeten kalabalık bir grupla gecenin bir yarısı çorba içebileceğimiz bir yerde mola vermek, sonu yokmuş gibi görünen asfaltta karanlığa sürmek de var.
Bunu yarın bir konuşalım.
(Heyecan)
Cuma izine çıkacağımdan, bizim koordinatörün de yarın izne çıkacağından dolayı işler fena yoğun ve ben maalesef katılamıyorum yarınki buluşmaya.Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
Nihat, eğer gündüz gitmeye karar verirsen birlikte gideriz. Sabah 4:30 yahut 5 gibi gaz açtık mı hem serinlikle gideriz, hem gündüz keyfiyle... Bir gün öncesinden de istirahatimizi yapmış oluruz zaten...
Telefonlaşırız...
arkadaslar eger bolu tünelini kullanmazsanız kaynaslı akakabe tesisleride olur. berceste rampaya saraken sağ tarafta.
ben sabah 6 da çıkıyom millet... hadi hepinize iyi yolculuklar....perşembe gelenler olursa kafa dinlerler.. geç gelen samataya kalır .. yorgunluktanda bi sey anlamadan muhabbet biter....perişan perişan geri dönerler...