Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı Heee dogru haklisin sunu demegi unuttum para var huzur var [emoji7] [emoji12] [emoji22] LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi braderim havaya niye bok atıyorsun. :) milleti korkuyuyorsun. mis gibi hava.
Alıntı: WOLF Nickli Üyeden Alıntı braderim havaya niye bok atıyorsun. :) milleti korkuyuyorsun. mis gibi hava. Havaya pok atmiyorum cunku hava pok LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı Havaya pok atmiyorum cunku hava pok LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi sen öle diyosan. :p
Alıntı: WOLF Nickli Üyeden Alıntı sen öle diyosan. :p Sen nerdesin gardaşş LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: WOLF Nickli Üyeden Alıntı günaydın millet. iyi pazarlar. 1.30 saate motordayım. dolaşmaya....? Güzergah ne tarafa? Bir ayağım git diyor, diğeri otur evde
Tünaydın millet8)
Alıntı: K.Erkut Nickli Üyeden Alıntı Güzergah ne tarafa? Bir ayağım git diyor, diğeri otur evde Güzergah yok. Kafa nereye biz oraya. Beylikdüzüne gelince ara
Tünaydın millet. iyi pazarlar.
herkese tünaydın millet :uyuyorum
Tunaydinn iyi pazarlar herkesr Poseidon tarafindan gönderildi...