Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı kalın iyi değilmi ibo abi : ) kime göre neye göre :p
erkenden sağa sola gidecek varmı toplantı öncesi
ben ortaya gidicem abi istersen gel
Alıntı: Punisher45 Nickli Üyeden Alıntı ben ortaya gidicem abi istersen gel orta neresi : ) diye yazıyordumki köşeli jeton düştü : DDD
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı orta neresi : ) diye yazıyordumki köşeli jeton düştü : DDD [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı orta neresi : ) diye yazıyordumki köşeli jeton düştü : DDD canım sıkılıyo abi az boş muhabbet yapam dedim bi sen anladın beni bide duruma göre tolga abi anlamış :D
Alıntı: Punisher45 Nickli Üyeden Alıntı ben ortaya gidicem abi istersen gel Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı orta neresi : ) diye yazıyordumki köşeli jeton düştü : DDD bende hala düşmedi :(
bir önceki mesajımda "sağa sola gidecek varmı" yazmıştımda yetkinde "ben ortaya gidicem" yazmış : D
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı bende hala düşmedi :( Sende köşe sayisi baya fazla gardaşş [emoji12] [emoji12] [emoji12] LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı Sende köşe sayisi baya fazla gardaşş [emoji12] [emoji12] [emoji12] LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi yok abi köşe sayısı arttıkça cisim yuvarlağa yaklaşır bende köşe sayısı az o yüzden sıkıntı oluyor :(