Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Alt sayfada kaldı yukarı çekeyim görmedik demeyin :) Çalisiyok başkan yoksa gellirdim[emoji15] [emoji15] ...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈
Günaydın millet. Bu güneşli günde. Nasılsınız bea.
Alıntı: Mehmet Üstünbaş Nickli Üyeden Alıntı Günaydın millet. Bu güneşli günde. Nasılsınız bea. iyi değiliz çalısıyossss : D
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı iyi değiliz çalısıyossss : D O ne demek öyle kuru. Şükret kardeşim çalışacak bi işin var. Güneşin tadını da yarın çıkarırsın artık. Güvercin ile gönderildi
Alıntı: Mehmet Üstünbaş Nickli Üyeden Alıntı O ne demek öyle kuru. Şükret kardeşim çalışacak bi işin var. Güneşin tadını da yarın çıkarırsın artık. Güvercin ile gönderildi Garibim yarinda cikaramaz gunesin tadini cunku ÇALIŞIYOR[emoji57] [emoji57] [emoji57] ...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈
Alıntı: Mehmet Üstünbaş Nickli Üyeden Alıntı O ne demek öyle kuru. Şükret kardeşim çalışacak bi işin var. Güneşin tadını da yarın çıkarırsın artık. Güvercin ile gönderildi Yarında çalışıyorum bize heryer iş : DDD
Alıntı: HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı Garibim yarinda cikaramaz gunesin tadini cunku ÇALIŞIYOR[emoji57] [emoji57] [emoji57] ...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈 eylemlerim oLacak : DDD
Alıntı: HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı Garibim yarinda cikaramaz gunesin tadini cunku ÇALIŞIYOR[emoji57] [emoji57] [emoji57] ...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ [emoji48][emoji298][emoji48] Hımmm acıdım lan bak şimdi. Yazık adama. Daha çok genç saçları bile dökülmemiş. Bu kadar çalışmak zoruna gidebilir. [emoji16][emoji16] Güvercin ile gönderildi
Alıntı: Mehmet Üstünbaş Nickli Üyeden Alıntı Hımmm acıdım lan bak şimdi. Yazık adama. Daha çok genç saçları bile dökülmemiş. Bu kadar çalışmak zoruna gidebilir. [emoji16][emoji16] Güvercin ile gönderildi Mehmet abi Para Lazim sen motoru değiştiriyorusun ehh hızına yetişmemiz Lazim dimi : DDD
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı Mehmet abi Para Lazim sen motoru değiştiriyorusun ehh hızına yetişmemiz Lazim dimi : DDD Murat tok açin halinden anlamaz patron bunlar unutma...........[emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] ...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈