Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Uzn bir aradan sonra bugün motoruma keyifle binebildim. Kışa girmeden önce yaptığım portatif garajın çok faydasını gördüğümden paylaşmak istedim. Daha önce apartmanınin demirlerine zincirleyerek branda örtüyordum ancak brandanin üstü kuş pisliğiyle dolması ve tüm tozu alttan almasi gibi nedenlerle sürekli temizlik gerektiriyordu. Demir atımın tüm kışı tertemi vw sağlam atlatması beni sevindirdi [emoji16]Eklenti 1951Eklenti 1952
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
merhabalar nasi olmus sizce soy ismim ve kan grubumu yazdirdim lazer kesim guzel iscilik kaliteli oldu baya
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
Motosiklet için olmasa bile aksesuar olarak yavaştan başladık toplamaya.İsimliğim geldi.Yanlışlıkla şehir bilgisi olarak Manavgat yazılmış.Tekrardan 4 adet yapıp yanlış olanlar ile birlikte yolladılar.Elimde 8 adet isimlik oldu.Yalnız isimliklerin uzunlukları 1 cm. büyük olmuş.Ama sanırım o kadar kusur artık görmezden gelinmeli.Malzeme kalitesi çok iyi.Gayet sağlam ve dayanıklı olmuş.
Eklenti 1973
Eklenti 1974
Eklenti 1975
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Dün temizlik kontrol bakım günüydü benim için
Malum bugün ki sürüşten önce yapmam gerekenler vardı.
*Diferansiyel yağını kontrol ettim, temiz ve tamdı bir önceki bakımda değişmiş anlaşılan.
*Gevşemiş radyatör hortum kelepçesi yüzünden bir iki damla antifriz damlamıştı yere çok zor yerlerde kelepçeler biraz uğraştırdı ama halloldu çok şükür bugünkü yoğun trafikte tık demedi maşallah akan kokan kalmadı
*Egsoza naylon yapışmıştı, çok uğraştırdı çizmeden temizledim pırıl pırıl oldu.
*Motor tamamen silinip patlatıldı.
Seviyorum bu işleri ama bi garaj olsa ne güzel olurdu. Kaldırımda yapmak biraz zor oluyor.
Eklenti 1992
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi