Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı kırmızı ile olan yazılar bulanık okunmuyor otur sıfır :D Bi sen eksiktin Sayın börekçi : DDD
Ve noktayı koydum : DDDDDDDD
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı Ve noktayı koydum : DDDDDDDD :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:: alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::a lkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::al kis::alkis::alkis::alkis::alkis:
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı Kampa gidiyoruz gelecaannnmııııı http://i770.photobucket.com/albums/x...9721Medium.jpg Bu ne huzurlu ne enfes bir fotoğraf .. Resmen 5 dk soluksuz izledim.. SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:: alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::a lkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::al kis::alkis::alkis::alkis::alkis: : DDDD imzayı atmışşın : DD
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı : DDDD imzayı atmışşın : DD attım atmaya da istediğim gibi yapamadım :( font dosyalarım silinmiş layout arşivimi bulamadım oturup sıfırdan çizmeye de çok üşendim :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı attım atmaya da istediğim gibi yapamadım :( font dosyalarım silinmiş layout arşivimi bulamadım oturup sıfırdan çizmeye de çok üşendim :) Eray Görmesin : DDDD
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı Eray Görmesin : DDDD Görsün yeaaa kartondan kolaj yapmadığımdan sıkıntı yok 😂 çivi ve çekiçle taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı Bi sen eksiktin Sayın börekçi : DDD Bana da bi tane cakma imza yapat misin foul bey 😁 Poseidon tarafindan gönderildi...
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı Bana da bi tane cakma imza yapat misin foul bey 😁 Poseidon tarafindan gönderildi... Murat abi yanıma geLdi dukkan kapıyorum şimdi.. seninLe bi ara uğraşıcam : DDD