Süleyman abi pazar günü sabah 5de sıcacık yataktan kalkıp işe giderek intikamınızı alıcam kendimden :D
Kadir, sen pazar, bizde pazartesi ve diğer günler 06.00...Sanırım, biri hepimizi düdüklüyor.:twisted:
17.Mart.2017
Eray Gürman
bugun bi başka güzel uğur :) baksana bizi bırakmış online kim varsa alalalalala hucüma geçmiş, mehter marşıda çalalım mı lan
17.Mart.2017
kadirercan
Alıntı:
Bypale Nickli Üyeden Alıntı
Ben seni 4te durağa götiriyim canım kardeşim. 😎😎
Sen bizim şirkete gelsene ya servis çekersin :Rockn Roll:
Alıntı:
nedemek Nickli Üyeden Alıntı
ben de öğlen kalkıp işe değil çişe kalktım diye yazarım sana :::::
Hakkındır kardeşim ben yaptım sen yapma demeyeceğim yap valla :D
Alıntı:
spue Nickli Üyeden Alıntı
Kadir, sen pazar, bizde pazartesi ve diğer günler 06.00...Sanırım, biri hepimizi düdüklüyor.:twisted:
Aaahhh ah öyle böyle değil hem de Süleyman abi 😠😠
17.Mart.2017
Bypale
Alıntı:
spue Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım bu işin düdklü tenceresi ben oluyorum abi. 🤗🤗
17.Mart.2017
Rednexi
Alıntı:
Bypale Nickli Üyeden Alıntı
Arizonalı naaber yaa
İyi abim nasıl olsun :) Hastayım,bi halsizlik bi baş ağrısı aldı başını gidiyor 2 gündür boğuşuyorum yataklarda yağmur yağdığında motora bindim kışlık pantolonu giymeden ön lastiği değiştirmeye gittim 2 saat bekleyince ıslak halde böyle oluyormuş :)
17.Mart.2017
Bypale
Alıntı:
MeStRe Nickli Üyeden Alıntı
bugun bi başka güzel uğur :) baksana bizi bırakmış online kim varsa alalalalala hucüma geçmiş, mehter marşıda çalalım mı lan
Olur 😎adamım😎😎
17.Mart.2017
Can Akkuzuluoglu
Alıntı:
Rednexi Nickli Üyeden Alıntı
İyi abim nasıl olsun :) Hastayım,bi halsizlik bi baş ağrısı aldı başını gidiyor 2 gündür boğuşuyorum yataklarda yağmur yağdığında motora bindim kışlık pantolonu giymeden ön lastiği değiştirmeye gittim 2 saat bekleyince ıslak halde böyle oluyormuş :)
Geçmiş olsun kardeşim. On lastigi nereden ve kaça değiştirdin acaba?
17.Mart.2017
CELİL
Alıntı:
cakkuzuluoglu Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun kardeşim. On lastigi nereden ve kaça değiştirdin acaba?
Can arkadaşın makinası RR değil lastik ebadı farklı