Yazdırılabilir Görünüm
burnu kapatıp burnu olan fotolu buff olması :) adamsın Fatih :p
Alıntı: HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı ..-. .- - .. .... .. -. . -.. . -. .- .-.. -- .. -.-- --- .-. ... ..- -. Fatihi neden mi almiyorum ne diyonuz low siz? ...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈 Fatihle ilgili olan bölümü bende anlamadım.
çözdüm :D .- .-. - -.-. ı .- .-.. .- -- ı-.-- --- .-. ..- -- .- -... ..
Alıntı: Mehmet Üstünbaş Nickli Üyeden Alıntı çözdüm :D .- .-. - -.-. ı .- .-.. .- -- ı-.-- --- .-. ..- -- .- -... .. bide aralara kesme koysan ii olucek Alam yorum abi bastakinden bi pik anlamadim.. ...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈
Alıntı: HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı bide aralara kesme koysan ii olucek Alam yorum abi bastakinden bi pik anlamadim.. ...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈 artçı demiştim :D
Alıntı: Mehmet Üstünbaş Nickli Üyeden Alıntı artçı demiştim :D Diememissin moruk olacak ha gayret ...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈
Alıntı: HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı Diememissin moruk olacak ha gayret ...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈 dur be kardeşim yavaş yavaş :D ama olacak
Alıntı: HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı Diememissin moruk olacak ha gayret ...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ âš¡ Alıntı: Mehmet Üstünbaş Nickli Üyeden Alıntı dur be kardeşim yavaş yavaş :D ama olacak Dünyadan size, dünyadan size :) ne diyorsunuz abi siz ? :p
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Dünyadan size, dünyadan size :) ne diyorsunuz abi siz ? :p Efsane sövüyorlar bunlar bize İbrahim :S
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı Efsane sövüyorlar bunlar bize İbrahim :S aga hep derim kim ne diyorsa benim için 1000 katı onların olsun :p iyi ya da kötü artık kendi tercihleri :cheesy: :::::