Yazdırılabilir Görünüm
Cafeye erken geçecek varmi
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı Efsane sövüyorlar bunlar bize İbrahim :S Lan bro ne sovucem lan size.SEFIYOM LAN HEPINIZI al sovdum rahatladinmi.[emoji12] [emoji106] ...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı Cafeye erken geçecek varmi Var 7.30 da[emoji22] [emoji22] ...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈
hahahaha şirkette internet gitti oturuyorum boş boş ne güzel :p
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı Cafeye erken geçecek varmi 8 gibi oradayım [emoji23] [emoji23] [emoji23] Telgraf ile bunu gönderdi
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Bu nedir arkadaş yaa. :shock: anlayabilen beri gelsin
Alıntı: Mehmet Üstünbaş Nickli Üyeden Alıntı Fatihle ilgili olan bölümü bende anlamadım. gözüm gene iyisin biz hiç bişi anlamıyoz :)
Alıntı: aycanblmts Nickli Üyeden Alıntı anlayabilen beri gelsin Sıkıntı yok - --- .-.. --. .- .- -... .. -.- . -. -.. .. -. .. .- ... - .. Telgraf ile bunu gönderdi
.- -. .-.. .- ... .. .-.. -.. .. 8)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı aga hep derim kim ne diyorsa benim için 1000 katı onların olsun :p iyi ya da kötü artık kendi tercihleri :cheesy: ::::: Ohoo çok iyi Ozaman kardeşim. Cennetlik adamız biz. Güvercin ile gönderildi