çadırımı uyku tulumumu hazırladım doğaya gidiyoruz oteldemi kalcaz
Yazdırılabilir Görünüm
çadırımı uyku tulumumu hazırladım doğaya gidiyoruz oteldemi kalcaz
olum doga daha ıyı tabı 8)
arkadaşlar gelemiyorum....:(hepine ii eğlenceler..yanınızda naylon bulundurun...:cheesy:yağmur ve rüzgarda gerekli olacak
:D
Kelebekler uçmaya başladı, hadi hayırlısı olsun bakalım :p
hava cok guzel arkadaslar camı acıp dısarı bakın gelmeyenlere her zamankı gıbı kafasını duvara vuracak.
bu gezinin yolu var .... bolusu var.......abantı var..... abantın yağmuru var....akşamı var.... akşamın yağmuru var.....inşallah yağmaz...yağıpta arkadaşlar ıslanmaz....
Aaaah ahh... Acaba şimdi ne yapıyorsunuz? Siz götürün orda mangalları ooohh biz de burda pc başında :( neyse hadi sağsalim bir gelin de anlatın bakalım ne yaptığınızı...
valla ne güzel yol yapıyolardır şimdi.millet abanta gitti sitede in cin top oynuyo.4 kayıtlı 12 misafir var şu an.bugün bizim burda hava çok kötü.yağmur ,rüzgar,soğuk.inşallah oralar öle deyildir. akşam çadırda donmazlar.
:duvar:1 saat önce aradım mangalı yakmaya uğraşıyolarmış... kubi sigara çekip dumanı üflüyomuş...selçukta sucuklarla uğraşıyomuş.. Aksu dedem canlı yayın akışında anlattı...Cihat dedem ,Kostak dedem alayı ordaymış... yavv içim eridi gidemedim diye...:duvar: