olm senin patronun gözü biraz zor korkar kanaatindeyim... belki Bush falan arasa diicem ama... yok yok... son dönem onunlada arası çok ii diil....Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
olm senin patronun gözü biraz zor korkar kanaatindeyim... belki Bush falan arasa diicem ama... yok yok... son dönem onunlada arası çok ii diil....Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
Dün yapılan baba oğul toplantısı sonucunda ile ben gelemiyorum arkadaşlar ve abilerim ...
Dün buluşmadan sonra eve dönerken Ozan arkadaşımızın başınada ufak bi kaza geldi ...
aslında bizden kaynaklandı tamamen ... basmayıp ortaya alsaydık bişey olmazdı ...
ilker ben ozi üçümüz devam ediyorz saat gec olduğu için ole kafamıza göre gidiyoruz neyse ...
ben cevizlibağ sapağına gelince hızımı artırıp ilker ve oziye selam verip girdim sapaktan ...
yan yol ve E-5 yan yana bariyer ayırıyor ...
ilker devam ediyodu onu gördüm neyse ozana bakıyorum yok...
dedim bakım nerde bu durmak zorunda kaldım ...durduğum yerde tam travestilerin müşteri beklediği yer... :oops:
(içimden walla müşteri değilim abi falan diyorum bi yandan...hayır o değil hepsi çam yarması hadi bi motor fantezisi yapalım deseler zıctım :cry: )
bakıyorum E-5 kimse yok 2-3 dakka bekledim ozan yok...
dedim kamyonun solunda gitti heralde ondan göremedim ..
çünkü ayrıldığım sapakla durduğum yer arası 600 metre falan..ozanın o kadar sürede gecmemesi imkansız ..
velasım ozanın benzin bitiyo, o panik rezerveye alamıyo motoru kamyonlar falan derken sağamı cekti solamı durdu bilmiyorum ...
elini motor bloğuna mı artık nereye soktuysa yakmış elini ...
motor süremediğini soyledi, kastomonuyada gelemeyecmiş...
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Şa ka maka hayırlı yolculuklar dilerim biz daha geç çıkıcaz yola dipsizgölde görüşmek dileğiyleAlıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Denizim çok üzüldüm ya bak Müslüm baba benim patronla görüşecekti hakkımı sana devretsem bi babayla görüştürsek etkili olurmu acaba
abi sanmam ha motoru bırakayım gideyim desem güle güle git gel olum der ..Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
tek korkusu motor yani onun...
Deniz bu nasıl iş be kardeşim Ozan çok mu acemi nasıl yakar elini, sonra motorun benzini küt diye bitmezki Km leri sıfırlamıyormusunuz 300 Km de benzin alınacağını söylemedinizmi, üzüldüm yani.
Deniz gelebilseydin iyi olurdu. grubu canlandırıyordun.
İstanbul şimdi ne oldu şöyle bir liste yapın Cuma sabahdan Akşamdan Cumartesi sabahdan gidecekler diye de kim geliyor kim gelmiyor bilelim. Biz Ankara dan yine kaldık 2-3 kişi
Yarın sabah bir tek ben çıkıyorum yola kimse yok
geceee olum sattın cok adisin yav ulan kac yasşına geldin bi yere giderken babadanmı izin alıyon hala kepekli erkek seni.
ozzy geçmiş olsun kardeşim.
müslüm baba cok acemi değil ama nasıl yaptı bende anlamadım..Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
250 de yedeğe düşmüş ...
alper dün gülçin, kubilay abi falan konuştuk ...Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
rızasını almadan cıkmak istemiyorum ...
dün 1:30 gibi eve gectim tam konuşamadım ...
akşam erken gidip sınavdı şuydu buydu diye güzel bi ağlıcam artık...
bilmiyomusun sizle motor sürdüğümde ne kadar mutlu oluyorum niye satayım ..
biliyosun yol molda fark etmez bana ...
olup ne yap et ikna et eskişehire nasıl geldin burayada gelirsin
(rızasını almadan cıkmak istemiyorum ... ) :P :P