allahtan beni çeken olmamış :P :P
Yazdırılabilir Görünüm
allahtan beni çeken olmamış :P :P
çetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kardeşim o son birayı içmeyecektik :P :P
sen şimdi hangisi diye de sorarsın :cheesy: :cheesy:
Sen oyle zanned :P cıplak resimlerin varmış :oops:Alıntı:
jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
scooter hangi numaraya çıktı.Yoksa bir scooterim varda benimmi haberim yok :)
deniz aman diyim bak sakın haa :shock:Alıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
bu arada senin yolculuk nasıldı? otomatik vites motorun sorun çıkardımı??
yaw bu danscı kızların giyindiği kuliste görmüşler seni oyle diyim .... :P :PAlıntı:
jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
yaw benim pampam deli çinayet bıhh diye bi sıktım bide baktım evdeyim ....
yahu nasıl görürler anlamadı. bende benim hatunu yatırmaya gidiyom bahanesiyle sizi atlattım sandım ama yememişsiniz :P :PAlıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
bence sen bu motoru yaptırma deniz. süper işte vites derdi yok debriyaj derdi yok. yalovadan istanbula bu halde giden motor heryere gider :cheesy: :cheesy:
Ah be deniz sende öyle teker yakanların gazına gelip hem zıplayıp hemde teker yakmaya çalışmasaydın kırmazdın fites dişlisini hep beraber dönebilirdik bıhh der karamürsel bıhh der birşeyhisar (adını unuttum yine) bıhh der istanbul.Neyse moturunu hallet de bıhh bıhh diyelim bakalım nereye ışınlanıcaz.
o değilde siz olayı bilmiyonuz .... (aklıma geldi yine koptum yaa :P :P )Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
şelaleden dönerken hani ben en önde gidiyodum ya ilk ışıklarda biri geldi yanıma gıri suzukiydi galiba ...
sıkalım mı dedi ...
durdum şole biii
olur ama 3 de sıkalım bıhh diye dedim adam bi baktı ne diyo lan bu der gibi..
nasıl yani ya dedi ...
cok sıktım tüm dişlileri kırdım gardaş dedimmm.
sadece 3 var istiyosan sıkalım 3 de bıhhh diye dedimmmm ...
eywallah gardaş yok sıkmayalım o zaman dedi.... :oops:
o durumda bile hala akıllı durmuyom walla ben ıslah olmam .... :P :P :cheesy: :P :lol: :twisted: :oops:
SAĞ SALİM GELDİĞİNİZE SEVİNDİK BİZDE GELDİK RESİMLERİDE NE ZAMAN DİNLENİRSEK ATICAZ İNŞALLAH :)