engin sizede iyi eğlenceler bu havaları değerlendirin haftaya havalar bozucakmış :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese iyi pazarlar, iyi eğlenceler.
Celil baba, bak herkes bi yerlere gidiyor, gel bizde seninle Yalıköy'e uzayıp gelelim n dersin? Orada ucuza balık ekmek de var. Ben termosa kahvemi de hazırladım.
Celil diyorum ama bu teklif herkese açıktır arkadaşlar çekinme yok:)
Gunaydin Raptorriders ailesi,hepimize keyifli,bol yol yapmali pazarlar dilerim:)
arkadaşlar son dakika BEYLİKDÜZÜ BAHAUS ÖNÜNDE 13.30 da BULUŞUP HADIMKÖY ÜZERİNDEN KARABURUNA gezi gelmek isteyenlerrr ORAYA GELSİN
:cheesy:
Ooo herkes bi gezmelerde bi coşmalarda. sefanız olsun dostlar :cheesy:
senin kuzu çevirme nasıldı 8)
altakinden bahseden yok
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...86945460_n.jpg
:p tok motorcu konuşuyor, nice çevirmelere.. Polis çevirmesi değil ama :cheesy:
sabahtan beri totom ağrıdı ne gezdik yahu :mrgreen: kartepe, maşukiye, kırkpınar, sapanca, kazımpaşa vs. dahası da var tabi.. :mrgreen: oğlumu özlemişim :?
herkese hayırlı akşamlar beyler :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
herkes bir yerlerde gezmelerde dün akşamdan beri hatta murat la özgür abi de gelmiş bursadan .
bense dün akşam saat 22:30 a kadar elektrikçideydim bu sabahta sınavım vardı, saat 10:30 dan itibaren bakırköydeydim akşam saat 18:30 a kadar (bu açıklama celil abi için).
sınav nasıl geçti derseniz gayet başarılıyazılı (seksensekiz) sözlü (90) . ve sertifika ve kimliklerimiz yakında gelir.
tekrardan herkese merhabalar:mrgreen::mrgreen::mrgreen: