:D :D :D yok yaaa araba ile gittim :D motorla o yola girmek için 1000 km sürüş yapmam şart araba ile bile bir sürü mal şöför le karşılaştım :D
Yazdırılabilir Görünüm
:D :D :D yok yaaa araba ile gittim :D motorla o yola girmek için 1000 km sürüş yapmam şart araba ile bile bir sürü mal şöför le karşılaştım :D
Günaydınlaaaaarrr :mrgreen::mrgreen::cheesy::cheesy::p:pnazarnazar (Celil abi patlamasıyla haftaya başlıyım dedim :mrgreen:)
Hayırlı, sağlıklı, güzel bir hafta diliyorum dostlar..
Özlendiniz valla.. 8)
eyvallah cihanım sanada iyi haftalar...
bu ne enerji sabah sabah
kuzu çevirme iyi gelmiş
neresini yedin de enerji vermiş :D:D:D
Valla sebep çoktur. haftasonunu oğlumla geçirmiş olmamdan olabilir, dünkü kuzudan olabilir :mrgreen:, haftasonu sizden uzak kalıyorum size kavuşmanın etkisi olabilir, bi de bazı duygusal meseleler cereyan etmeye başladı tek taraflı olarak, onun etkisinden olabilir... :mrgreen:
Hani diyo ya şarkıda filmde; olamaz mı olabilir :p
:D:D:D:D: helal sanaaaaaaaaaa
ama tek taraflı duygusallığa girmeyelim
kadın erkek ilişkileri arasında en temizi en rahatıdır
ama nede olsa tek taraflıdır :D
valla sonuçlanması 17 şubatta olcak. o güne randevu alabildim hatundan, o güne kadar doluymuş :p 17'sinde oğluşumla bi gezdircem (inşallah hava iyi olur :?), bi kahvaltıya götürücem (Bilen bilir kahvaltı mekanımı :|) sonra gün sonunda açılcam hatun kişiye bakalım. Kısmetimizde varsa olur, yoksa sağlık olsun 8)
Günaydın Regal raptor Dostları
Yeni bir haftaya güzel duygularla başlayalım.:mrgreen: Allah herkese sağlık, sıhhat, bol neşe ve bollll bollll para nasip etsin ( birde manitası olmayanlara yeni bir manita :mrgreen::mrgreen::p)
Helal olsun Erkan, tebrikler. Başarıların devamını bekliyoruz :cheesy:
Günaydın raptörrrr raydırssss :x :x :x :cheesy: