Ben temizlikçi olarak giderim abi.. Gül gibi avm.. Her yer birinci sınıf mermer-fayans.. 8 saat mesai.. Cilalar parlatırım :) Varsa talibim Acar Abi
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Acar Abi yakın koruma eğitimim de var. Patronun koruması da olabilirim :) Yalnız biraz g.t-göbek yaptım onu da 3 ayda çözerim abi. Uyarsa bizim iş sonbaharda olur :) Emekli olduğum için sigorta ş istemem. Ne ateş ederse işletme kâfi..
Bizler ekmeğin arasına makarna koyup yemiş,pilavı ekmekle tüketmiş bir nesiliz Uğur :) aha da eksiklik bu..
Gün itibari ile spora başlamış bulunmaktayım. Yer yer depar yer yer hafif koşu ve yürüyüşle 7 km sabahtan tamamlandı. 7 km de öğle sonrası olacak inşallah.. Ekmek yok denecek kadar azaltıldı,abur cubur yok,şeker minimuma çekildi, işlemiş gıda yok. Yemeklerde zeytin yağı ve kaya tuzu kullanımına başlandı. 3 ayda 95 ten 75 e düşüş planlıyorum. Yaralandıktan sonra 137 den yavaş yavaş düştüğümü düşünürsek bu basit bir hedef.. Sizler çok büyük bir mâni olmazsa festivallerde beni 75-80 arası göreceksiniz inşallah
Günaydın millet
günün yoğunluğundan ancak fırsat bulan Berk'ten selam olsun tüm RR ailesine