Yazdırılabilir Görünüm
İyi geceler cemiyet ! SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galiba yeteri kadar çalıştım herkese iyi geceler :) :)
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Galiba yeteri kadar çalıştım herkese iyi geceler :) :) Aynı anda 2 iş yapıyorum 3. İş teklifi geldi ve kabul etmeyi düşünüyorum. Motor borcu çok zor iş dostum çok zor :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Aynı anda 2 iş yapıyorum 3. İş teklifi geldi ve kabul etmeyi düşünüyorum. Motor borcu çok zor iş dostum çok zor :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ne işi diye sormayacağım , alacağım cevaptan korktum şimdi ...
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Aynı anda 2 iş yapıyorum 3. İş teklifi geldi ve kabul etmeyi düşünüyorum. Motor borcu çok zor iş dostum çok zor :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Gülü seven dikenine de katlanır, Allah kolaylık versin diyelim :) :) Naptın geldi mi motor ?
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı Ne işi diye sormayacağım , alacağım cevaptan korktum şimdi ... İşlerden 2 tanesi için gece mesai yapıyorum çok kurcalamasak mı :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı Ne işi diye sormayacağım , alacağım cevaptan korktum şimdi ... Şaka maka bilgisayar grafikleri ile uğraşıyorum Acar abi, oyunlar üzerine daha çok 3D grafik yapıyorum ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı İşlerden 2 tanesi için gece mesai yapıyorum çok kurcalamasak mı :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Gece mesaisi .... Evet bencede kurcamayalım ...
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Şaka maka bilgisayar grafikleri ile uğraşıyorum Acar abi, oyunlar üzerine daha çok 3D grafik yapıyorum ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Hı hı anlamıştım .... 3D
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı Hı hı anlamıştım .... 3D Ama grafikler güzel... :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi