Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Erkan1855 Nickli Üyeden Alıntı Biraz önce açtım streç i 2. El göndermişler aradım konuştum yarın göndericem yenisini göndericekler [emoji35] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yenisini gonder bende sana gondereyim deseydin kanka Poseidon tarafindan gönderildi...
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı Yenisini gonder bende sana gondereyim deseydin kanka Poseidon tarafindan gönderildi... Polemige gerek yok gönderiyimde gelsin bian önce Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Erkan1855 Nickli Üyeden Alıntı Polemige gerek yok gönderiyimde gelsin bian önce Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Heyecanla bekliyorum diyosun 😁 Poseidon tarafindan gönderildi...
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı Heyecanla bekliyorum diyosun [emoji16] Poseidon tarafindan gönderildi... Vallaha nası takıcagımı düşünüyorum öle çevidim böle çevirdim takılıcak yeri bulamadım yarın başkanın motordan kopya çekicem artık [emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Erkan1855 Nickli Üyeden Alıntı Vallaha nası takıcagımı düşünüyorum öle çevidim böle çevirdim takılıcak yeri bulamadım yarın başkanın motordan kopya çekicem artık [emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi İnceleme yaparain yarin aynen celil abi anlatir sana 😁 Poseidon tarafindan gönderildi...
Alıntı: Erkan1855 Nickli Üyeden Alıntı Vallaha nası takıcagımı düşünüyorum öle çevidim böle çevirdim takılıcak yeri bulamadım yarın başkanın motordan kopya çekicem artık [emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Erkan bir kahve ısmarlarsan tarifini veririm ha ha :)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Erkan bir kahve ısmarlarsan tarifini veririm ha ha :) boş ver abi. kahve pahalıya patlıyor. kahve patlamasa ben patlıyorum :))
Alıntı: WOLF Nickli Üyeden Alıntı boş ver abi. kahve pahalıya patlıyor. kahve patlamasa ben patlıyorum :)) :):):):Rockn Roll::Rockn Roll::Rockn Roll:
Iyi aksamlar RR
Alıntı: WOLF Nickli Üyeden Alıntı boş ver abi. kahve pahalıya patlıyor. kahve patlamasa ben patlıyorum :)) Patlamis misir gibi olduk zaten 😁 kahve ismarlarsan bende yardim ederim erkan hahahaha Poseidon tarafindan gönderildi...