Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Recep YAŞAR Nickli Üyeden Alıntı Neyin sonuna geldin ya Şuan Beşiktaş sahildeyiz Telgraf ile bunu gönderdi Saat 01:15 resmen perşembe :) SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala uyumadım ben Hala 30 yaşındayım 😂😂 Bu gün bitemez Telgraf ile bunu gönderdi
Alıntı: Recep YAŞAR Nickli Üyeden Alıntı Neyin sonuna geldin ya Şuan Beşiktaş sahildeyiz Telgraf ile bunu gönderdi Neyyyy .... napıyon orda .... Hesap ver bakayım ... ulen demin yanımızdaydın Avcılarda hangi ara nasıl gittin oraya ?
Alıntı: Recep YAŞAR Nickli Üyeden Alıntı Hala uyumadım ben Hala 30 yaşındayım 😂😂 Bu gün bitemez Telgraf ile bunu gönderdi +1 ile 110 km hizla seyrederken daha ifsaa ediyim mi 😀 Poseidon tarafindan gönderildi...
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı Neyyyy .... napıyon orda .... Hesap ver bakayım ... ulen demin yanımızdaydın Avcılarda hangi ara nasıl gittin oraya ? Abi direk buraya gelmedim Önce büyükçekmece Kesmedi Önüme köprü çıktı Beşiktaş a saptım Yoksa Sakarya dan çıkacaktım:) Telgraf ile bunu gönderdi
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı +1 ile 110 km hizla seyrederken daha ifsaa ediyim mi 😀 Poseidon tarafindan gönderildi... Sen geri dönüşte gördün demekki 😂😂😂 Telgraf ile bunu gönderdi
Alıntı: Recep YAŞAR Nickli Üyeden Alıntı Abi direk buraya gelmedim Önce büyükçekmece Kesmedi Önüme köprü çıktı Beşiktaş a saptım Yoksa Sakarya dan çıkacaktım:) Telgraf ile bunu gönderdi Sen nick değiştirsene Yap Deli Recep 😂😂😂😂
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı Sen nick değiştirsene Yap Deli Recep Nick değiştirmeye gerek yok abi Recep Yaşıyor hayatını :)
😂😂😂 Telgraf ile bunu gönderdi
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı Abi ben 9'da geldim ya bu ihtiyar bu ara bozdu kendini bugünde zirve yaptı 1 saat önce geldi ofise. Sana ayak uydurmaya çalışıyo adam [emoji2][emoji2] Güvercin ile gönderildi