-
heheh gezgincilerden ilk önce ben mesaj atayım ..
sabah söz konusu saatte buluştuk. 3 araç ve 4 motorduk. akyazı sapağından kuzuluk şerefiye dokurcun yolunu takip ederek..mudurnuya vardık. yol daha öncede bahsettiğim gibi harika bir doğa manzaralı yeşillikler içinde trafikten uzak bir yolculuk oldu..bir yığın fotolar çekildi.ben şu anda kaldığım abdullahlar konağından nete girdim. mudurnuda kaldım yani..aksu baba lar yağmura yakalanmışlar. ama biz henüz yağmuru hiç bir yerde görmedik şuana kadar.aksu babada bu konağa gelecek.
-
bende iki dakika önce görüştüm.mangal faslı bitmiş sanırım,artık yavaş yavaş kafalar güzelleşmeye başlamış, hafif çakır keyiflik bi durum sezdim::))) arka fondan koro halinde şarkılar türküler geliyordu.. dayanamadım.selam söyleyip kapattım.. aslında aramam hataydı ne diye durup dururken canınnı çektiriyosun ki adamın..
-
Raptorrıders ne yapıyorsunuz. biz iyiyiz keyifler yerinde gelmeyenler çatlasın hehehe
Yaşar sen yazmaya devam bolu nun yağmuru abantın soğuğu mudurnunu tavuğu diye Angara ya gelecen elime düşecen
Rommel ile Lunatic sizle de ayrı hesabım var ceza çok büyük ona göre haberiniz ola kayış attırıcıların Ankara elemanları
Şimdi mudurnu da tarihi konaktayız diğer arkadaşlar da çadırları başında herşey çok iyi ve güzel. Gelenler kazandı gelmeyenler kaybetti.
Yarın burada kahvaltıdan sonra çıkarız biraz şehiri dolaştıktan sonra tekrar Abant gölüne gideriz ateşleriz mangalı.
Uzun lafın kısası hepinize selamlar. Aksu-Kaldera-Arnova.
-
ya aksu sen anla bari valla bir sürü problem var gerçi alpere söyledim istanbul esnafıyla uğraşıyoz işte yarın gelecektim ordan ankaraya devam edecektim sizlerle ama adamlar sözünde durmadı teslimat salıya kaldı yani ankarayada anlıyacağın geliş salıya kaldı sizlere iyi eylenceler arkadaşlara selamlar muhabetiniz bol havanız ılık dönüş yolunuz açık ve temiz kazasız belasız olsun
-
Kazasız belasız döndük :)
Detaylı olarak yazacağız resimleyeceğiz zaten geziyi ama çok net olarak şunu söyleyeyim, şimdiye kadar yaptığımız gezilerin içinde en şahanesiydi8) Bomba bomba üstüne :mrgreen:
Bizim gidiş yolculuğu kupkuru geçti, gece de yağmur yağmadı, sabah kahvaltısında çisenti bir yağmur vardı, çok rahatsız etmeyen. Dönüş yolunda bir ara ıslandık, sonra hava açtı İstanbul'a kupkuru döndük...
Sabah 8'de CFour'da toplandık; 8:30 gibi çıktık üç araba (KAanka +eşi+yeğeni//yeşilkapak MEtin abi+Yeniköylü_ua kubi+ eşi ŞEmsi// Doğan+Seda+Admin+Gülçin) 4 motor (carvalho+tayfun+Bull+KAldera ve eşleri) ...
Daha önce gittiğimiz kahvaltı mekanına gideceğiz diye Berceste'yi geçtik ama mekan Akyazı ayrımından sonra olduğu için kahvaltıyı Kuzuluk'ta yaptık; açık havada nefis bir kahvaltı, gözlemeler falan... Oradan nefis manzaralı yol boyunca Mudurnu'ya geçtik. Uğur abi ve eşi Mudurnu'da bizden ayrıldı, biz mangal alışverişini yaptık (gezinin ilk bombası (antrikot) admin tarafından burada patlatıldı :mrgreen:, detaylar Bull'da)
Alışverişten sonra Abant gölü kenarındaki kamp alanına gittik, İstanbuldan Polo Ankara tayfası (Aksu Abi, eşleri, oğlu, Ferhat abi, Cihat abi ve eşleri, Dağcı BArış, MAlikocas) bizden önce gitmiş ve bize harika bir sofra hazırlamışlardı. ÇAdırları kurduk, ağaçların altında mangal ve yemek organizasyonunu yaptık yedik içtik, otel tayfasını Mudurnu'ya gönderdik...
KAlan tayfa ateş başında gece 2'ye kadar şarkı türkü muhabbet süper zaman geçirdik. Seda Güzelses ve Karga Riders Vokal, gece 2'ye kadar susmadı; söylerken Cihat abimizi pek sık andık, keşke burada olsaydı diye :)
Çadırlara geçildi, ateş başında ısınan bedenler o sıcaklıkla uykuya daldı ama Abant ayazı uykudan yarım saat sonra vücutta vibrasyona başlattı herkesi :) Sabah çivi gibi uyandık valla...
Sabah Metin abi, Şemsi, Kubi harika bir kahvaltı sofrası hazırladılar, menemene kadar vardı masada... Karınlar doydu, malzemeler toplandı ve dönüş...
Ankara ekibi İstanbul ekibinden daha makaraymış :) Aksu abiyi zaten tanıyorduk, Ferhat, Cihat dedeler, MAlikocas, Barış sizlerle tanıştığımıza çok memnun olduk. Aynı hızla Ayvalık 8)
Anlatılmaz, yaşanır bir geziydi, hatıralara harika bir çentik daha atıldı 8)
Yeni gezilere hep beraber inş....
Not: Ben resim çekmedim, arkadaşlar ekleyeceklerdir...
Sevgi, saygı.....
-
Çok mutlu edici.. Kazasız belasız ve keyifli bir gezi geçirmenize çok sevindim.
-
Selçuğun dediği gibi çok güzel bir gezi oldu.
Ankara dan yağmurla çıktık ve yağmurla Ankara ya geri döndük. Cankurtaran da yağmur çok şiddetli yağıyordu. Bir ara kar başladı rakım 1580 olunca normal dedik ama yola devam. Çektim resimleri yolda karda giderken.
Ankara ekibi sağ salim vardık, herkese teşekkürler, yenisine inşallah.
Resimler detaylar hafta içi yazarım.
-
Arkadaşlar yediğiniz içtiğiniz sizin olsun.(Zaten olmuş)Gördüklerinizide anlatacaksınız inşallah.Canınız sağolsun.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
-
Abant gezimizi selçuk gayet güzel özetlemiş tekrar aynı şeyleri anlatmaya gerek yok. Çok eğlendik. yedik, içtik, güldük, şarkılar söyledik. Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. gelemeyenler için üzüldük ama bizde gezi bitmez . Biz abanttan istanbula dönerken benim memleketim olan sakaryanın hendek ilçesine uğradık. orada öğle yemeğimizi yedik. teyzemde çayımızı içtik ve tekrar yola düştük. izmit otogarından sedayı bindirdik ve Admin ve gülçini de evlerine bıraktıktan sonra bende evime vardım. Az önce resimleri pc ye yükledim. birazdan siteye de atıcam.
-