Hadi hayırlısı şansın bol olsun inşallah izin verir
İstersen bu yazdıklarımızıda okut belki etkili olur
Yazdırılabilir Görünüm
Hadi hayırlısı şansın bol olsun inşallah izin verir
İstersen bu yazdıklarımızıda okut belki etkili olur
eskişehirede motorları yaşar comtana bırakacağız ordan inci öğrentmenle arabayla gideceğim dedim ... :DAlıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
döndüğümde neyle gittin doğruyu soyle dedi bende doğruyu soyledim ... 8)
ben senin gibi büyük adammıyım bea, hala ana kuzusuyuz, bak ağzım bira kokuyo dünden kalmış, sahildede ne güzel oluyo hani :D :cheesy:
dimi be kardeşim . süperdi sahil, hafif ıslanaraktan yudumladık biraları :lol: :mrgreen: :D
ozziiiim çooook geçmiş olsun ...
Vayy ondan bir anda arkamızda kimse kalmadı herkeşler kayboldu
kubilay baba, bana uydular dostlar damardan kanlarına girdim :evil: :evil: :lol: :lol:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
iakyurek süperdii varya biz bunu her hafta yapalım... :cheesy:Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
toplantıdan sonra caktırmadan sahile :D
o değilde köprüde bir rüzgar vardı, motorlar sağa yatmış o kadar net ki yattığı ama düm düz gidiyo cok komikti...
sağolun dostlar. Yaa oldu işte bir dikkatsizlik.
Tamda gaza geldiğim bir anda gitmeyi çok istediğim bir geziydi ama kısmet diyelim.Her işte bir hayır vardır.
Müslüm baba aslında acemiliği attım ama benim motor 260-270 de yedeğe geçiyordu.İbrede 230'u gösterdiği için pek önemsemedim.Cevizlibağa gelirken motor hiç öksürmeden bir anda yavaşlamaya başladı.Solumdan otobüsler sağımdan kamyonlar hızlı bir şekilde geçerken ne sağa kaçabildim ne sola, o şekilde giderken bari yedeğe geçeyim derken (işte burası acemilikten) motor yalpaladı bende sol elimi nereye soktuysam artık heyecandan ,yandı.:(
Neyse sonra gittim benzinliğe benzinimi aldım soguk bişiler aldım elim için ama elimin avuç içi'de su topladı sabaha karşı.
hayırmı şermi belli olur yakında.Sağlık olsun üzülüyorum orda olamıycağım için okadarda havasına girmiştim ama neyse.
ben hafta sonu için kefken hizipçiliğime başlıyayım :D
ne zaman istersen gecee kardeşim. haberleşelim organize olalım, tüm istanbul bizimdir...
aman diim ozzy mm. inşallah başka gezilere diyelim..
eywallah ismailim abim akyüreğimAlıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
süper olur walla bole başımızdan gecen maceralar, muhabbet, sohbet, sahil içeçek...
iyide ben boyle saydıkca gaza geliyorum ...
Gel sen gaza gel sen Tosya işini ayarlama bak nasıl gaza gelcen