Saolasın ağa.. Nası, alıştın mı vstroma :|
Yazdırılabilir Görünüm
Cihan doğum günün kutlu olsun kardeşim. Allah hayırlı, kazasız, keyifli kısacası her şeyi gönlüne göre versin inş. 8)
Eveeetttt bugün yine mutlu cuma günü
HERKESE GÜNAYDINNN 8)
Sabah bi uyandım, ağlayacaktım :( neden derseniz, umutlarım vardı benim düşlerim. Hayallerim vardı. Hava durumu yağmurlu dese de benim içimde bir umut, "yağmasın"... "Yağmasın da bugün işe motorla gideyim!" 5 gündür motorumun yüzünü göremedim. Hem benzin koyamamıştım hem hava sürekli yağdı. Ama bugün başkaydı, umutluydum, akşamdan huzurluydum, sabah yağmayacak diyordum.. NERDEEEE :x Bi kalktım sel götürüyo ortalığı, şemsiyenin altında bile sırılsıklam oldum, ayakkabı çorap pantolon dizlerime kadar deniz anası gibi oldu.. Bu ne yaa, hani umutlarım vardı benim :(:(:cry::cry: Zaten hayatımın en saman gibi doğum gününü geçirmişim, bütün gün iş, işten çık direk kursa git, kurstan çık zaten pert olmuşsun git bişeyler atıştır, eve git yat uyu :(:(:(
Bugün cuma ama ben bugünü sevemedim, gelişinden belliydi... :(
Kime çatacağımı bilemedim, hıncımı mikailden çıkardım :mrgreen: bi hediye bile almadın be mikail :p
cihan sizin oradada hiç yağmur eksik değilki be kardeşim sen en iyiysi motorun yanına birde atv al onlar yüzmeyi biliyor yolda kalmaz :mrgreen:
ayrıca o beğenmediğin istanbulda bu sabah güneş var :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Sen kimden yanasın sayın abim :?: :p
Bolu çakması Kocaeli kırması bi memleket işte :x bi yüzü karadenize bi yüzü marmaraya bakıyo, kararsız kalıyo hangisine benzesem diye. Olan bize oluyo.
O savunduğun istanbul, yedi tepe, sen pencerenden gördüğüne bakma :mrgreen:
Bi teker teker gelin yaa zaten canım burnumda :mrgreen: Öğlen izin alcam öğleden sonra motoruma kavuşcam YAĞMUR YAĞMAZSAAAA... :x
Sıkıntı makinede değilki sıkıntı bende, yağmurda kullanmayı sevmiyorum :mrgreen: çıkayım yağmurda, sucuk gibi olana kadar aheste aheste, eller cepte dolaşayım, düşüneyim... Buna eyvallah.. Ama yağmurda motor kullanmak tam bir işkence, motorun hazzını alamıyosunki bi kere, sırılsıklam oluyosun, üşüyosun, heryerde yavaşlayıp neredeyse emekleyerek viraj alıyosun, su birikintisinden kaçıyosun içinde çukur var mıdır falan diye.. Bi de oldum olası bi cross makineyi bi de naked makineyi bi türlü sevemedim... :?
http://i306.photobucket.com/albums/n...caTwin2009.jpg
750'lik diyosun :p:p abim naptın, Sakarya burası, tamam yağmur yağar da kışın yağar. İstanbuldan çok farkı yok, oradaki hava bir gün sonra buraya geliyor :mrgreen:
600 veya 750 çokda farklı değil
istanbulun 7 tepeden birinde yağmur yağsa diğerinde hava açıyorda 7 tepeden geçen tüm yağmurlu havalar sizin bölgen geçiyor ne oluyor sizde hep yağmur yağıyor birde yeşili, bol bölge yağmuruda üzerine çekiyor oohhh oohhh suyundanda koy :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yahu camdanda ekrana nasıl güneş vuruyor ekranı zor görüyorum perdelerimi çeksem ne
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:: mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Günaydın herkese..
Muhabbete karışacağım ama çıkmam gerek:( Afrika iyi makine diyorlardı, neyse.. Bu yandaki yeşil adamların el sallayanı, hoşçakal diyeni yok mu yaw, ben bulamadım..
Abılerım, arkadaşlarım derslerle ugrasıyorum ugrayamıyorum buralara pek. Unutmayın benı.. :(
Cihan Abim dogum gunun kutlu olsun. Nice güzel yaşlara :)
Teşekkür ederim kardeşim eksik olma.. Sen bak derslerine, biz bekleriz seni, canımızsın 8)
He heeeeee meydanı boş bulmuşken
HERKESE GÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIN.......
:mrgreen::cheesy::D:alkis::oky::+1::alkis::alkis:: alkis::oky::oky::+1::+1::+1::wink::cheesy::mrgreen ::mrgreen:8)8)
günaydınlarrrr :cheesy:
Kış geldi kııış:?... Günaydın :)
evet valla 3 günde kış geldi :(
10 dakika sonra evden çıkıyorum inanç la buluşup otoshow a gidiyorum ama yaya :(hava soğuk gelen varsa saat 12.00 -14.00 arası orada olucam 8)
12'de kalkmayı özlemişim yahu :?
Gunaydın Raptorriders! :x:x:x
İyi pazarlar herkese. 8)
Günaydınlarrrrrr :cheesy:
Cihan abi uyuyo herhalde :mrgreen:
bencede dünde bu saatlerde kalkmıştı :mrgreen:tadını çıkarsın haftaya erkenden kaldırıcam onu :)