Çünkü onlar tarz olmak için o metaryallere ihtayaçları var , seni çamura batırsak yine karizmasın ... ( sana asılmıyorum yanlış anlama olmasın )
Yazdırılabilir Görünüm
Ben aradım numarayı gayet güzel tanıştım ruhsat yanımda olmadığı için bakamadık teşekkür ettim Mehmet abime 😊 Sonra evden ruhsata baktırdım gib'de ödemem 2017/1-2017/2 olarak görünüyor, şöyle bir çözüm buldum zaten 2 ay sonra 2017/2yi ödeyecem, onun yerine 2016/2yi öderim 4 lira da vade farkı beni öldürmez 🤘
---------------------------------------
Motorcu çocuk değil, Motosikletli Beyefendi diyecekler 😎
Iyi aksamlar RR egzozu boyadim sonunda daha insancıl gözüküyo :)
Üstad benim de mtv çıktı :) Ama çok ilginç bir şekilde.. Vade tarihi 31.07.2017 olan 2 nci taksiti iki kez tahakkuk ettirmişler 46+46 :) İşin daha ilginci noterde görünüyor ,noter satış yapamıyoruz dedi. Noter ve vergi dairesi çok yakın , 3 dk da vergi dairesine geçtim vadesi gelmemiş mtv için .. Lakin vergi dairesi temiz sorun yok diyor :) 444 0 189 aradım onlar da biz de sorun görünmüyor dedi mtv açısından. Bende görünmeyen 189.2 lira şahsıma 2015 te yazılmış yanlış park cezamı gördüler :) Ama mtv yok :) En sonunda ben 46 ya bağladım :) Ardından bir daha notere gittim noter yine mtv dedi :)
Ufak aksilikler olsada Bursaya gelmek çok guzel ozlemisim
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f220c8f5ca.jpg
Sığmıyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bi ara Üsküdar sahile de taklidiniz mı? 2011-2012 gibi, nikah dairesini geçince hemen solda görürdüm böyle sıra sıra Chopper'ları da ne özenirdim bee..
Hey maşallah.
---------------------------------------
Motorcu çocuk değil, Motosikletli Beyefendi diyecekler 😎