herkese merhaba kısmetse pazartesi akşamı bende regalime kavuşuyorum 2007 yeni karbüratör siyah renkli.sadece plaka işlemleri kaldı.rüzgarınız bol olsun........
Yazdırılabilir Görünüm
herkese merhaba kısmetse pazartesi akşamı bende regalime kavuşuyorum 2007 yeni karbüratör siyah renkli.sadece plaka işlemleri kaldı.rüzgarınız bol olsun........
Hayırlı olsun kazasız sürüşler
Arkadaşlar yeni motorlarınız hayırlı olsun. Allaha kaza bela vermesin. Yolunuz açık olsun.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim...
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Hadi hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah ...
hayırlı olsun kazasız belasız günlerde binesiniz inş.
Kino baba eksikler için özür.RR'ım 250lik sefaköy Özdikmenlerden aldım.anahtar teslim5000 ytl ye aldım bir asya 150 7B vardı onu datakasa verdim üstünede 3500 verdim hayırlı bir ticaret oldu sanırım.Firma sahibi Mehmet kardesimde çok ilgilendi bir günde ruhsat işlemlerimide halletti sağolsun.Ama servis dersen daha bilmiyorum henüz 120 km deyim Mehmet kardeş dikilitaştaki Ali ustayı önerdi ama forumda pek olumlu konuşmuyolar kararsız kaldım.Aslında benim işyerimin iki arka sokağı Aliustanın yeri önerilerinize açığım.
hayırlı olsun iyi sürüşlerAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Ali usta regalin ilk ustasıdır, kendi motoruda regaldir, abartılacak birşey yok, git hiç olmazsa 1 çayını içersin şefim, adam yemiyolar :D