:P :P :P :P yeniköylüm pırlantasız küpelim cuma sabahı saat 09,00 da boğaz köprü gişe çıkışı sağda uygun bir yerde hazır ol bize takılacaksanşimdilik sözde 4 motoruz ama ben kesinAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
:P :P :P :P yeniköylüm pırlantasız küpelim cuma sabahı saat 09,00 da boğaz köprü gişe çıkışı sağda uygun bir yerde hazır ol bize takılacaksanşimdilik sözde 4 motoruz ama ben kesinAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Komtanım Hazır kıta orda olucaz siz merak etmeyin
bu arada ben cuma dedim amma sanırım lastik patlatıcam... dün bi görüşmemiz oldu yeni bi festivalle... 25 günlük bi işin altına giriyorum... hatta nerdeyse eskişehire bile gelemeyebilirm... ama kesin olan şu ki cumadan çıkamıycakmışım gibi duruyor... tabii dediğim gibi gelebilirsem... ama ne güzee oldu işte... 4-5 motor diyodunuz.. maşşallah... gomtanım, rızam, inci örtmenim, mülüm babam, kubilay abim... ahanda size beşli bi gurup... hadi hayırlı yolculuklar şimdiden...
Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
ule saçlı sakallı 3 küpeli senin ipinlede kuyuya inilmezmiş ha ben sırf sizin hatırınıza cumadan cıkıyom be
sen çık yine gomtanım... bak ne güssel insanlar var... züpper insanlarla yol yapacaksaın... hemide züpper insanlarla züpper insanları görmeye çıkacaksın... keşke bende çıkabilcek durumda olsam.. ama durumları biliyosun... kötü bi kıştan sonra ii bi başlangıç sezona kısmetse... şimdi buluşma için 25 günlük işten vaz geçsem kızmazmısın bana... olm delimisin sen demez misin... durumları biliyon gomtanım... inşallah gelicem.. ama cumadan zor görünüyo...
tamamdır yarın konuşuruzAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Galiba yine yalnız yol yapacağım. kıvıran kıvırana, volkan sen hariç :cry:
1 gün daha sabredin yaw, cumartesi topluca çıkar gideriz işte, niye bölünüyonuz yaaaa...
hiçbir şekilde beklenilen büyüklükteki grup toplu çıkmamalı.gruplar en fazla 5 li olmalı ve 5 dak arayla çıkmalı.çıkış alınmadan önce bir sonraki istasyon molasının nerede verileceği bilinmeli herkesler o noktada buluşmalı.iki istasyon arası 150 km den fazla olmamalı.Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
bu arada :
BÜYÜK BULUŞMAYA SADECE 12 GÜN KALDI
dinleyin RIZA HOŞGÖR abinizi... çok doğru ve mantıklı bir açıklamaAlıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı