Aramıza hoşgeldin Hakan Abi. Umarım zevkine uygun bir ortam ve sana hitap eden bir samimiyet bulabilirsin.
Yazdırılabilir Görünüm
Aramıza hoşgeldin Hakan Abi. Umarım zevkine uygun bir ortam ve sana hitap eden bir samimiyet bulabilirsin.
Aramıza hoşgeldiniz Hakan bey tecrübelerinizi bizlere en yakın zamanda paylaşırsanız minnettar kalırız
HOSGELDIN DOSTUM HAYIRLI OLSUN....
HAKAN ABIM KUSURA BAKMA DUNDEN BERI ARZU ARKADASIMLA KONUSUYORUM COK IYI BIR ABIMIZI UYE YAPICAM DIYIP DURUYORDU MERAKLANDIK VE BEN SENIN ISMINI BILMEDIGIMDEN DOLAYI DOSTUM OLARAK HITAP ETTIM UMARIM BENI YANLIS ANLAMAMISSINDIR DOSTUM KELIMEMSINE GERCI BIZ DOSTUZ AMA SIZ ANLADINIZ DEMEK ISTEDIGIMI TEKRAR ARAMIZA HOSGELDINIZ....
sevgili arkadaşlar nazik mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum,en kısa zamanda tanışmak dileğiyle.
hoş gelmişsiniz abicim... amman amman... ne güssel yahu... sitemizde ki guruların sayısı artıyor...
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. :cheesy:
Saygılar, sevgiler, keyifli sürüşler...
GV650'ye hayran kalmıştım RR'dan önce ama malum fiyatı yüksek... Sizin de söylediğiniz kadarıyla servis sorunu olması çok büyük bir eksi. İyi ki denk gelmemiş :-1:
Hakan Abi aramıza hoşgeldin .i... :cheesy:
Çamlıca buluşmamıza sizleride bekliyoruz.