Geçmiş olsun inşallah tez zaman iylesir Antalya'da olsa kesin hallederdim ama oraları tanimayiz Allah yardım etsin
Antalya-Merkez
Yazdırılabilir Görünüm
Geçmiş olsun inşallah tez zaman iylesir Antalya'da olsa kesin hallederdim ama oraları tanimayiz Allah yardım etsin
Antalya-Merkez
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Son durum annemin kanamadan dolayı beyin damarında balon oluşmuş ve ameliyat olması gerekiyor şuan yattığımız maddi anlamda sorun yaşadığımız Doğan hastanesinin beyin cerrahı doktorunun (Dr Ahmet kulalı) bu branşta çok uzman ve tecrübeli olduğunu ögrendik ve doğan hastanesinde kalmaya ameliyatı orada yaptırmaya karar verdik maddi konuda hastane sahibiyle yaptığımız görüşme sonrasında 15 bin tl ye fiyatı indirdik şimdi perşembe cumaya kadar parayı bulup yatırıp hafta sonuna doğru ameliyata giricez inşallah Allahın izniyle sağsağlim evimize dönücez arayan yardımcı olmaya çalışan gelen başta Furkan arkadaşımız olmak üzere tüm arkadaşara çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Cok gecmis olsun. Rabim şafi ismi hurmetine acil sifalar versin celil baskanim dularimiz sizinle
Celil abicim çok geçmiş olsun allahtan acil şifalar diliyorum
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Celil abi geçmiş olsun allah şifa versin
Celil Abimizden güzel haberler bekliyoruz inşallah bu hafta sonu her şey istediğimiz gibi olacak ve tek derdimiz soğuk havalar olacak ;-)
Cok geçmiş olsun Celil başkan Allah şifa versin annenize ve tüm hastalarımıza inşallah biran önce sağlıklarına kavuşsunlar
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.