al abi o zaman tasıym gene ana bolumu buda dertmi yavvv istereniz sonuza kadar silmeyim olurmu ??????????????????
Yazdırılabilir Görünüm
al abi o zaman tasıym gene ana bolumu buda dertmi yavvv istereniz sonuza kadar silmeyim olurmu ??????????????????
agresusAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
1-ben mesajı silmedim silseydim bu başlık yok olurdu silinmiş mesaj nasıl ukuyorsun bana anlatırmısın?
2-madem o kadar cok biliyon madem o kadar yakın takip ediyon sana moderatorlük vereyim yardımcı ol bana tek başıma bu kadar yetişiyorum ordan ahkam kesmekle olmuyor.
3-moderatorluk vereyim diyince yok abi bosver abi ben ugrasamam vaktim yok diyor olaylara tek taraflı bakma.
4-pasif üyeleri silin diyorsunuz silincede ya neden sildin diyorsunuz
5-forum cok kabardı baslıkları gereksizleri sil diyorsunuz silincede yok o başlık kino babanındı yok o başlık inci hocanındı diyorsunuz
allah aşkına napayım yardım et o zaman vereyim moderatorluk okey olurmu ???????????????????????????*
ALPER ARTIK UZATMAYALIM CANIM ...BUNDAN SONRA DÜZENE GİRER SİTEMİZ İNŞAALLAH
uzatmıyorum hocam herkes giydiriyor maşallah ortalık şebeğine döndük
varmı başka
inci hocam bu arada haftaya merterdeyiz unutmaaaaa dovücez komsunu :)
YA CANIM BENİM SAHİDEN KİMSENİN SANA KASITLI BİR GİYDİRME NİYETİ YOKTUR OLMAZDA ,SEN BÖYLE DÜŞÜNME NOLUR... :DAlıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
TAMAM HAFTAYA MERTERDEYİZ :)ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :evil: :evil: :evil:
kino baba o kadar cok başlık varki ben bile bazen karıştırıyorum yanlışlıla çöpe atabiliyorum
böyle durumlarda bana özelden mesaj atıp alper ben başlık açmıştım falanca başlık diye sen çöp kutusuna atmışsın bi bakarmısın deki bende düzelteyim
böyle genele mesaj atınca hemen millet başka yere çekiyor konuyu volkan kardeşim gibi .Sen ne demek istedin volkansa site senin olabilir ama aynı zamanda falan filan diye konuyu nereye çekmiş gördünmü o yüzden polemiğe girmemk için bu tür mesajlarınızı lütfen bana özelden iletin yoksa ben burda emin olun kötü veya artniyetli olarak hiçbirsey yapmam bunu beni tanıyan bilir.
Arz ederim.
tamam admin unutma ki insanları anlamak zordur ve insanlar doyumsuzdur ne kadar verirsen ver hep daha fazlasını isterler kino baba yazmış oraya belki yanlışlıkla silmiştir diye okudum ben art niyet sendede ondada olur böle şeyler.
yaaaa ne olursa olsun
inciiiiii hoca geldi ya başka bişeye gerek yok gerisini boşverdim
iyiki varsın inci hoca yaşasın inci hoca
volkan da sana haber vermek için yazmıştır.çünkü en çok siteye sahip çıkanlardan biri volkan...sen çok yoğunmuşsun ya bu aralar gözünden kaçmıştır diye düşündü sanırsamAlıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
inci ocam o zaman özelden mesaj atabilir alper yanlış başlığı çöpe yollamışsın diye burda taaaaaa orta yere site senin olabilir ama aynı zamanda .......falan filan diye yazmaz